Oct 12, 2016

Time for Giveaway


Assalamualaikum Hai.


Meh nak share hadiah yang bakal saya bagi seikhlas hati tanpa paksaan mana-mana pihak pun.
Syarat join untuk layakkan terpilih dapat hadiah kat atas tu adalah...jeng..jeng..jeng

1. Follow blog ni. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page 



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen tau. Nanti senang la saya pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aih.

3 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete