Oct 12, 2016

Giveaway by Rafyydah


Assalamualaikum Hai.


♠ Syarat-syarat ♠

1. Mestilah blogger Malaysia.
2. Umur berapa pun boleh join.
3. Wajib ada blog.
4. Giveaway ini secara automatik akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 30 orang. 
5. GA ini akan bermula pd 04/10/2016 sehingga 24/10/2016.
6. Pemenang akan diumumkan pada 25/10/2016.
7. Hadiah yg bakal dimenangi pemenang is, topup/reload RM50. 

** HANYA ADA SEORANG PEMENANG SHJ

♠ Apa yg korang perlu buat? ♠

1. Follow blog rafyydah ni. Mesti follow. 
2. Follow rafyydah di : instagram @rafyydah
3. Buat entry bertajuk "Giveaway by Rafyydah"
4. Tag 3 org rakan blogger anda ( pastikan rakan2 anda tu tau ya)
5. Letak Banner comel di atas tu kat entry korang (jangan lupa link kan ke blog ni!!!)
6. Publish kan entry korang & jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni ♥

Nad tag Inani Hazwani & Aisyah Azizon & Mazni Munawar

No comments:

Post a Comment