Oct 22, 2016

Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-

Oct 16, 2016

♥♥ SEGMEN : BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR ♥♥


Assalamualaikum Hai.


 Syarat-syarat 
  Follow blog Cik Nur & Blog ini.
  Buat entri bertajuk "SEGMEN:BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR".
  Jangan lupa backlink-kan entri ni pada banner.
  Tepekan link entri korang pada kotak komentar ya ^_^.
  10 blogger bertuah + hadiah misteri menanti.
  Cabutan akan dibuat oleh Mr. Random.org.

Tempoh Penyertaan
15-31 Oktober 2016

Oct 13, 2016

Giveaway Salam Perkenalan By Mashitah Mamat


Assalamualaikum Hai.



HADIAH-HADIAH 
UNTUK 
4 PEMENANG GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT.BLOGSPOT 
ialah;

Perfume Dexandra Abir by Nabil x 1
Lipgloss Mary Kay x 2


___________________________________________________


Tarikh Mula Giveaway : 
13 Oktober 2016 (Khamis)

Tarikh Tamat Giveaway :  
15 November 2016 (Selasa)

Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
19 November 2016 (Sabtu)

Oct 12, 2016

Giveaway by Rafyydah


Assalamualaikum Hai.


♠ Syarat-syarat ♠

1. Mestilah blogger Malaysia.
2. Umur berapa pun boleh join.
3. Wajib ada blog.
4. Giveaway ini secara automatik akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 30 orang. 
5. GA ini akan bermula pd 04/10/2016 sehingga 24/10/2016.
6. Pemenang akan diumumkan pada 25/10/2016.
7. Hadiah yg bakal dimenangi pemenang is, topup/reload RM50. 

** HANYA ADA SEORANG PEMENANG SHJ

♠ Apa yg korang perlu buat? ♠

1. Follow blog rafyydah ni. Mesti follow. 
2. Follow rafyydah di : instagram @rafyydah
3. Buat entry bertajuk "Giveaway by Rafyydah"
4. Tag 3 org rakan blogger anda ( pastikan rakan2 anda tu tau ya)
5. Letak Banner comel di atas tu kat entry korang (jangan lupa link kan ke blog ni!!!)
6. Publish kan entry korang & jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni ♥

Nad tag Inani Hazwani & Aisyah Azizon & Mazni Munawar

Segmen Kad cinta #3


Assalamualaikum Hai.


Cara buat entry :

1. Copy paste banner dan backlinekan ia ke sini
2. Jawap satu soalan : Kenapa nak postcard cinta?



Dah buat entry, letakkan link anda di ruangan komen.



10 pemenang dicari

Hadiah :  postcard cinta


"Nad nak postcard cinta untuk tampal dekat dashboard meja :) So that hari hari boleh tatap and spread love to everyone <3"

Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee


Assalamualaikum Hai.


1. Follow blog penselduabee.
2. Add to Circle G+RadhiaRazali
3. Click SINI & SINI.
4. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
5. Publish entry tersebut
6. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
7. Share/ping entry  "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee"  dari blog saya ini di mana-mana kelab blogger di FB (Contoh: Kelab blogger , Blogger Zone, etc), dengan tekan butang "share to facebook".  Jika tiada join mana-mana kelab blogger di FB, ping/share di timeline FB sendiri pun boleh. Asalkan share..hehe. 
8. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Senang kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa 2 minit pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 5- 31 Oktober 2016

Senarai Hadiah
1 x Animation Clutch Bag

1 x headphone

1 x Orange Monkey Keychain

1 x Sushi Fridge Magnet

1x hadiah misteri

5 x Bloglist

Aznis Giveaway


Assalamualaikum Hai.


Hadiah-hadiahnya...

3 AloeVera mini lipstick untuk dimenangi oleh 3 pemenang bertuah !

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

dan kalau penyertaan memberangsangkan , hadiah mungkin akan bertambah !Kemungkinan besar adalah novel !!! Jadi , mai pakat ramai-ramai ajak kawan join GA ini !


Tarikh berlangsung : 8 Oktober 2016 - 8 November 2016

Time for Giveaway


Assalamualaikum Hai.


Meh nak share hadiah yang bakal saya bagi seikhlas hati tanpa paksaan mana-mana pihak pun.
Syarat join untuk layakkan terpilih dapat hadiah kat atas tu adalah...jeng..jeng..jeng

1. Follow blog ni. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page 



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen tau. Nanti senang la saya pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aih.

Oct 7, 2016

Mini Giveaway by Mya & Fana


Assalamualaikum Hai.


Hadiah
RM 10 X 6 PEMENANG

Pemilihan pemenang
secara random (cabutan bertuah)

Oct 3, 2016

MY FIRST BIRTHDAY GIVEAWAY BY MIAMORZAFIRAH


Assalamualaikum Hai.


Hadiahnya....
1. Topup RM10
2. Bloglist sampai hujung bulan October
3. Key chain Padang, Indonesia

Pemenang akan dipilih melalui Random.org
Pemenang akan diumumkan pada 21-10-2016 (birthday Ibu)

Birthday Giveaway by KasihkuAmani


Assalamualaikum Hai.



Due date : 30 Nov 2016