Sep 28, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin


Assalamualaikum Hai.


Alamak, apa eh? Sejujurnya blog tu susunan ke apa semua memang okay je dah bagi Nad. Cantik, kemas and tersusun. Cuma, iklan dekat header tu kurangkan satu boleh? Hihi.

SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog


Assalamualaikum Hai.


TOPUP BERJUMLAH RM30 AKAN DIAGIHKAN :

 Topup RM5 x 6 pemenang

Syarat Simple Jer :

Buat satu (1) entry yang bertajuk SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog

Copy banner kat atas , letakkan dalam entry dan backlink kan ke entry ini

Follow blog (wajib)

Follow google+ (wajib)

Follow Facebook  (jika ada)

Join FanPages (jika ada)

Follow instagram (jika ada)

Follow Twitter (jika ada)

Like iklan-iklan yang ada di blog ini (ikhlas)

Tamat : 30 september 2016 @ 1159 malam

Pemenang pilihan JM sendiri.

#SELAMATBERSEGMEN

Senarai Peserta


Sep 19, 2016

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari


Assalamualaikum Hai.

giveaway dan pencarian bloglist

Syarat penyertaan :
1. Terbuka untuk semua yang berwarganegara Malaysia
2. Follow blog Jepun Mari
3. Janji ada blog, boleh join.
4. Buat satu entry bertajuk ' Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari '
5. Copy banner di atas dan buat back link ke entry ini.
6. Publish kan entry dan hantar kan ke ruang komen di bawah.

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini : 
1. 5 peserta yang bertuah akan menjadi senarai bloglist Jepun Mari sepanjang tahun 2016.
yang ini saya akan baca setiap blog yg join contest ni, yg mana menarik perhatian saya akan senaraikan sebagai 5 bloglist yang bertuah.

2. hadiah berbentuk tudung AJ klik sini


Tempoh penyertaan 
18 Ogos 2016 - 23 September 2016 

GIVEAWAY MANGKUK TINGKAT BY EL DARWENA


Assalamualaikum Hai.


Sebelum tu nak habaq kat uols yg iols jual mangkuk tingkat candy box ni ok. Mangkuk tingkat candy ni memang tengah laku keras. Boleh dijadikan untuk koleksi peribadi, hadiah, door gift atau cenderahati company. 

Sep 13, 2016

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my


Assalamualaikum Hai.


Hadiah- Hadiah Giveaway

Pertama - RM10 + Di Masukkan di Bloglist 50 Hari 

Kedua - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 30 Hari

Ketiga - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 10 Hari

Keempat sehingga Kesepuluh - Hadiah Template Blogger

Demo Template 1
Demo Template 2
Demo Template 3
Demo Template 4

COMIC GIVEAWAY BY SVIORS


Assalamualaikum Hai.



RULES :

Seorang blogger semestinya.
Peminat komik (nama pun comics giveaway kan).
Follow blog ini. [compulsory]
Klik SAYA  SAYA dan SAYA[compulsory]



HOW TO JOIN :

1. Buat satu entry bertajuk 'COMICS GIVEAWAY by SVIORS.
2. Letak banner di atas tu dan backlinkkan ke sini.
3. Tinggalkan komen dekat bahagian komen beserta dengan link entri korang.



Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah! All the best^^


HADIAH :

9 buah komik untuk 3 orang pemenang, jadi seorang akan dapat 3 buah komik.

Set A
1. Pujaan Hatiku
2. Cinta Puteri Bulan Sabit.
3. Doktor Hatiku

Set B
1. 1/3 Romantika
2. Love Triangle
3. Jom Ke Sekolah Malam!

Set C
1. Coklat & Pudina
2. Andainya Dia Di Kafe Ini
3. Organisasi Rahsia Sekolah


EXTRA HADIAH : Pemenang bertuah?


+



1 Small Bag Organizer + 1 Cartoon Sleep Eyes
untuk seorang pemenang.




Giveaway starts 12 / 09 / 2016 until 12 / 10 /2016

Skinfood Worth RM 200 Giveaway by Yaya Cendana


Assalamualaikum Hai.


Saya nak menang set Skinfood kerana ia jenama yang boleh dipercayai. Setakat ni Nad dah ada eye shadow dan nail moisturiser dari Skinfood. And honestly, memang bestttt sangat sangat sangat produk Skinfood ni. Tapi tulah, harga dia pun boleh tahan best juga hihihi. 

FIRST GIVEAWAY GOMOSHOP96


Assalamualaikum Hai.


TERMS AND CONDITION FOR BLOGGER

1)FOLLOW FINDING THE FREEDOM BLOG
2)COPY BANNER AND TERMS & CONDITION FOR THIS GIVEAWAY AND POST ON BLOG.DON'T FORGET TO BACKLINK THE ENTRY TO THIS BLOG.
3)LEAVE YOUR ENTRY LINK TO THIS ENTRY.
4)PLEASE STATE YOUR FOLLOWER NUMBER.(nyatakan anda follower ke berapa)

Sep 6, 2016

MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S


Assalamualaikum Hai.


Prizes of giveaway :

3 winners x RM10

3 lucky winners will be chosen using random.org

Sep 2, 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!


Assalamualaikum Hai.


Syarat penyertaan:

1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.

2. Like FB AZRM Enterprise

Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!

3. Tu saja!

Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)

Giveaway Redmoon Clothpad


Assalamualaikum Hai.


SYARAT MUDAH UNTUK SERTAI GIVEAWAY CLOTH PAD REDMOON

1. Mestilah blogger di Malaysia.

2. Sila follow blog Eyda

Like FACEBOOK

Redmoon Clothpad 
Redmoon Clothpad 
Redmoon Clothpad
Redmoon Clothpad
Redmoon Clothpad  
Projek Blogger Utara

Follow INSTAGRAM
Redmoon Clothpad (jika ada) 
Eyda (jika ada) 
Projek Blogger Utara (jika ada) 

3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Redmoon Clothpad

4. Letakkan banner pada entry 

5. Banner hendaklah dibacklink ke sini

6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.


7.Giveaway ini akan berlangsung dari 1 September 2016 hingga 30 September 2016

8. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh tutup.

HADIAH UNTUK PEMENANG

3 Pemenang Bertuah akan menerima 2 helai Light Pad Redmoon Clothpad bernilai RM39
RM10 x 2 Pemenang Bertuah

“Fabulous Four” Terbaru Dari Domino’s Pizza


Assalamualaikum Hai.

Fabulous Four Terbaru Dari Domino's Pizza Malaysia

Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry ”Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com” berserta gambar diatas.
2. Pastikan gambar di backlink kan ke blog www.yanieyusuf.com
3. Follow Instagram: Yanieyusuf
4. Jangan lupa tinggalkan link enrty diruangan komen disini.
Tarikh akhir: 30 Ogos 2016  dilanjutkan sehingga 10 September 2016
(Sehingga jam 1159 malam)
Jangan lupa join tau. Mana tahu ada penambahan hadiah pulak nanti. hihi Doakan Mrsyanie murah rezeki ye.. Pilihan pemenang berpandukan Random.com tau.
Untuk maklumta lanjut:

Domino’s Pizza

Facebook: DominosMY

Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee


Assalamualaikum Hai.


Cara nak join GA ini, senang sahaja. Syarat-syarat Giveway adalah: 

  1. Terbuka untuk semua warganegara & juga yang menginap di luar Malaysia pun boleh. TAPI alamat pengeposan hadiah harus di dalam MALAYSIA.
  2. Follow blog penselduabee.
  3. Add to Circle G+RadhiaRazali
  4. Click iklan Nuffnang saya.
  5. Buat entry bertajuk "Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
  6. Publish entry tersebut
  7. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini. 
  8. Share/ping entry  "Preloved Hair Serum Giveaway By Penselduabee"  dari blog saya ini di mana-mana kelab blogger di FB (Contoh: Kelab blogger , Blogger Zone, etc), dengan tekan butang "share to facebook".  Jika tiada join mana-mana kelab blogger di FB, ping/share di timeline FB sendiri pun boleh. Asalkan share..hehe. 

Giveaway Penghargaan Rm100 By Kennymerligal

giveaway penghargaan rm100 anjuran kennymerligal

Giveaway penghargaan cash rm100 by kennymerligal | mencari 5 orang pemenang bertuah bagi merebut hadiah wang tunai sebanyak rm20 untuk setiap seorang. Giveaway ini akan bermula pada 1 September 2016 dan berakhir pada 30 September 2016.

Cara untuk menyertai:

  1. Buat satu entry blog bertajuk "Giveaway penghargaan rm100 by kennymerligal".
  2. Copy dan paste banner diatas ke dalam blog post anda atau gunakan kod yang telah disediakan dalam ruangan textarea dibawah.
  3. Backlinkkan entry ke sini.
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen artikel giveaway sahaja. 

Syarat syarat :

  1. Blogger Malaysia.
  2. Follow blog kennymerligal 
  3. Follow instagram
  4. Follow twitter
  5. Like facebook page 
(* syarat yang kedua adalah wajib manakala yang selebihnya terpulang kepada  anda )

Hadiah :

  1. Wang tunai RM20 x 5 orang pemenang bertuah.
Pemenang akan dipilih secara rawak oleh admin dan keputusan akan diumumkan selepas tamat giveaway. Semoga penganjuran giveaway ini dapat merapatkan lagi tali persahabatan di kalangan rakan rakan blogger.