Jul 26, 2016

NOTEBOOK GIVEAWAY BY EECA SHYAA!


Assalamualaikum Hai.


Sebelum kita proceed ke syarat-syarat untuk join giveaway, let me share a bit bout the prize. 



 The first lucky winner will get the Travel Notebook. It's a journal from Kikki K shop. Rasanya semua orang suka travel sekarang and this book are ready to be filled in by the new owner. 

 The second lucky winner will get the Plain Notebook. Buku ni sesuai untuk tulis nota ataupun brainstorming ataupun apa-apa je yang korang nak. Nak sketching sikit-sikit pun boleh. It's simply plain and simple!

4 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :D good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  2. Hi sis blogwalking here :D

    http://yumeedream.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  3. Salam.... Cikla dtg dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete