Jul 26, 2016

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler


Assalamualaikum Hai.


Hadiah yang aku nak kasi,

  • Hadiah Pertama 1x Buku Kompilasi Travelog 7 Benua
  • Hadiah Kedua 1x Buku Travelog Faghuzi
  • 3x Tabung (pelbagai corak) Untuk Simpan duit buat travel
5 orang pemenang!

HADIAH MUNGKIN BERTUKAR & DITAMBAH LAGI JIKA GA INI MENDAPAT SAMBUTAN! :)

Nad tag : Ecah

Fantastic 7 Giveaway by SpendaLusuh


Assalamualaikum Hai.



NOTEBOOK GIVEAWAY BY EECA SHYAA!


Assalamualaikum Hai.


Sebelum kita proceed ke syarat-syarat untuk join giveaway, let me share a bit bout the prize. 



 The first lucky winner will get the Travel Notebook. It's a journal from Kikki K shop. Rasanya semua orang suka travel sekarang and this book are ready to be filled in by the new owner. 

 The second lucky winner will get the Plain Notebook. Buku ni sesuai untuk tulis nota ataupun brainstorming ataupun apa-apa je yang korang nak. Nak sketching sikit-sikit pun boleh. It's simply plain and simple!

Jul 21, 2016

Simple Giveaways by Snek Lazat... Popia free dek nooooonn...


Assalamualaikum Hai.


100% Produk Muslim & Bumiputera, Halal

"Sedap, Rangup & Padat"


****************************************************************************

Kalau dah teringin sangat nak cuba Popia Mini  dan Karipap Mini Snek Lazat, jangan segan2 nak contact ye.

COD dari Pantai Cahaya Bulan hingga ke Ketereh ye. Penghantaran depend pada order ye. atau Agen Snek Lazat yang berdekatan ye -- KLIK SINI

SMS/ Wassap 0199517292 Mcna

FB - https://www.facebook.com/SnekLazat


Msg thru FB Snek Lazat- https://www.facebook.com/messages/SnekLazat


Ig @jom_singgah_shoppe




Official Website - www.jomsinggah.com

Jul 20, 2016

Birthday Give Away By Alia


Assalamualaikum Hai.


Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.

SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu

2) Follow Instagram @aliafarhan 
3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup


5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini

7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini


TARIKH AKHIR 31 JULY INI....

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com



MINYAK WANGI BRAVEHEART


Braveheart merupakan minyak wangi lelaki khusus untuk memberi motivasi golongan ini supaya berani berhadapan dengan kehidupan, kenyataan dan segala kemungkinan.

Ia tampil menguasai seluruh jiwa pemakainya. Membangkitkan iltizam seorang lelaki  yang sempurna. Haruman penuh imaginasi. Gandingan aroma anggur yang menggiurkan, membawa mesej tersendiri pada diri pemakai. Haruman ini membawa dimensi baru untuk lelaki urban yang masih tersimpan ke jiwa kedesaannya. Ekstrak anggur, musk dan casmerewood memberi percikan nota-nota haruman yang penuh maskulin dan ikonik.

Komposisi segar ini mampu memperkasakan penampilan jejaka yang memakainya. Gabungan ramuan inilah yang diperlukan setiap lelaki hebat dalam misi berinspirasi. Lelaki di sebalik Braveheart berjiwa pelindung, gagah, penuh wibawa dan kekal romantik.



MINYAK WANGI SWEETHEART


Haruman yang telah memukau ribuan pencinta dan pengumpul minyak wangi. Diinspirasikan dengan bau tumbuhan dan boleh dibawa solat.

Sweetheart digambarkan ibarat semanis bayangan wajah, kesempurnaan dan keanggunan. Haruman ini dirumus khas dengan pati segar yang memukau kalbu berunsur haruman terpilih seperti vanilla, rose, buah plum dan mandarin.

Aroma sweetheart menjanjikan kepuasan, keseronokan dan keindahan. Setiap nota haruman ini memberikan keasyikan berbeza. Vanila mengusik peribadi pemakai dengan gaya feminin. Manakala mandarin melayangkan kesegaran, menitip kecergasan. Nota haruman buah plum membangkitkan energi dan kemanisan.

Kelebihan & Keunikan Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart

Minyak wangi keluaran DD Cosmetics diinspirasi dengan bau tumbuhan dan semulajadi serta boleh dibawa solat. Pati minyak wangi Braveheart dan Sweetheart diimport dari Paris. Kemudian, ekstrak haruman ini diformulasikan mengikut kesesuaian dan cita rasa pengguna Malaysia. 

Haruman ini mampu bertahan 12 hingga 24 jam sehari dan bergantung dengan aktiviti yang dilakukan.

Harga mampu milik juga ditawarkan kepada pengguna iaitu hanya RM49.90 sebotol yang berukuran 30 ml manakala untuk Sabah Sarawak hanya RM59.90.

PEMBELIAN SECARA ONLINE VIA STOKIS KERINCHI – KIOSK ONLINE TERMURAH

Kerinchi.com merupakan pemborong, pengedar dan penjual online pelbagai produk kecantikan, kesihatan bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan seluruh Malaysia.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Kerinchi.Com ini ialah D’Herbs, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Jamu Ratu Dara, Jamu Mirafica Plus dan DD Cosmetics

Instagram : @KerinchiDotCom
WhatsApp: 018-233 1211


DD Cosmetics sangat mengalu-alukan mereka yang berminat untuk mendaftar menjadi stokis dan ejen. Sebarang pertanyaan mengenai produk boleh hubungi:-

WhatsApp: 019-2018 014





SILA JAWAB SOALAN-SOALAN BERIKUT
  1. Umur anda? 22 tahun 
  2. Jantina anda? (Perempuan)
  3. Saya patut dipilih oleh DD Cosmetics dan seterusnya bersetuju untuk membuat entri review minyak wangi Braveheart / Sweetheart berdasarkan pengalaman saya kerana saya hebat dalam meng-review product! Hahaha. Any review akan dibuat di http://nad-lifeisfun.blogspot.com . Blog ini hanya untuk join giveaway dan contest. Setiap bulan memang akan ada product yang menunggu giliran untuk di-review. Alhamdulillah. Bermula dari produk kecantikan, produk kesihatan mahupun servis. Antara perfume yang saya pernah review adalah De'Xandra :)

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 19 hingga 29 Julai 2016 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama DD Cosmetics dalam mencari 15 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Jul 18, 2016

DAEHAN MINGUK GIVEAWAY BY SITI YANG MENAIP


Assalamualaikum Hai.


Hadiah-Hadiah Daehan Minguk Giveaway By Siti Yang Menaip :

3 x Magnetic Holder Memo (3 Pemenang)
4 x Keychain Korean Folk (4 Pemenang)
3 x Fridge Magnet (3 Pemenang)
2 x Korean Souvenirs Nail Clipper (2 Pemenang)

12 Pemenang !! 12 Pemenang !!

Jul 14, 2016

Giveaway Tudung Bawal Crepe


Assalamualaikum Hai.


SENARAI HADIAH :
  • 5 Helai Tudung Bawal Crepe

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza


Assalamualaikum Hai.

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

Jul 13, 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak


Assalamualaikum Hai.



Syarat-syarat untuk join

  1. Anda mestilah seorang blogger Malaysia.
  2. Follow blog cik akak.
  3. Tempek banner di atas dalam entri anda.
  4. Letak tajuk "Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak
  5. Backlink entri anda di kotak komen entri ini
Giveaway tamat : 25.07.2016 jam 7.00 pagi
Pemenang akan diumum pada 25.07.2016 jam 8.00 pagi

Jul 10, 2016

Giveaway Sakan by Eyqin dan Ecah


Assalamualaikum Hai.


Hi . Assalamualaikum . Lamanyaaa tak updatee . so how are you ? hee . okay taknak banyak cerita , Sempena Hari Raya Aidifitri yang mulia ni , Eyqin and Ecah nak buat giveaway . tak banyak syarat dan simple sahaja . So , GA ni akan bermula hari ni , 10 Julai 2016 sehingga 10 September . take note guys . Syaratnyaaa ? Check it out !

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
  • Blogger Malaysia
  • Follow blog Eyqin dan Ecah *semua akan di follow back , in shaa ALLAH
  • Copy entry dibawah dan postkan di blog anda .
  • Copy link entry dan paste diruangan komen GA ini .
  • GA akan terbatal sekiranya kurang daripada 20 penyertaan .

Simplekan ? Haaa , mehlahh join ! #supportmember katakan . hahahaha . so join tau ! jangan tak join . Hadiah diaaaa ?  okayy okayy . eyqin bagitahu ehhh ~


  • 4 shawl ( 2x pemenang )
  • 2 novel ( 2x pemenang )
  • RM30 ( 1x pemenang )
  • Sepasang sarung lengan ( 1x pemenang )

Saguhati :

  • Review blog dan bloglist ( 3x pemenang )
huhu tu sahaja . tak banyak mana pon . huhu . mari joinnn !! hee

Jul 4, 2016

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya


Assalamualaikum Hai.


Hadiah

1. Tambah nilai RM 5 untuk 4 orang pemenang
2. Tudung bawal AJ untuk 2 pemenang 
3. 5 pemenang akan dipilih untuk menghiasi bloglist bulan Ogos di blog SYF.DEAN

Segmen ini bermula pada 1/7 dan akan tamat pada 31/7 tepat pukul 12 tengah malam. 

SELAMAT BERGIVEWAY!

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016


Assalamualaikum hai.

Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Moga ada rezeki duit raya di sini hehehe Ameen!

Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza


Assalamualaikum Hai.


Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

Duit Raya Giveaway By SpendaLusuh


Assalamualaikum Hai.


Semoga ada rezeki duit raya di sini hehe Ameen!