Apr 18, 2016

1st Mini Giveaway by CikNurul


Assalamualaikum Hai.


Perhatian :

1. Hanya peserta yang ada mention nama fb saja akan dikira.
2. Memandangkan ini merupakan giveaway aku yg pertama. So hanya seorang pemenang sahaja yang akan dipilih :)
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.

Diharap anda dapat mengikuti syarat yg telah ditetapkan. Kerjasama anda amat dihargai :)


Senarai hadiah! 



Mini bag Baymax +Notebook + Keychain (seorang penenang)
10 org bertuah utk bloglist CikNurul bulan Mei

GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK

http://kathyrbain.blogspot.com/2016/04/giveaway-novel-by-kathy-rbain-cik-akak.html


Sila klik banner untuk join dan info lanjut
Terima kasih kerana singgah membaca entri GIVEAWAY NOVEL BY KATHY R'BAIN & CIK AKAK.

Apr 13, 2016

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA


Assalamualaikum Hai.


Syarat-syarat penyertaan giveaway:
1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com
2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke
3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan.
4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer
5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi


Giveaway bermula sekarang!!!


All the best!
Viel Erfolg!
Nanti bila giveaway ni berakhir, 
I olls maybe da pijak tanah Malaya!!!!
Hihihi :D Muah!

Simply Segmen By Shawal & Sofie

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Segmen daripada Shawal & Sofie...

Tamat : 27 April 2016
Senarai Hadiah:
1) Topup RM5 x4
2) Review Blog di blog Kak Sofie x2
3) Bloglist Bulan Mei x10 di blog Shawal
Jumlah Pemenang : 16

Apr 11, 2016

Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500


Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 | Blogger Utara adalah satu komuniti yang mengumpulkan blogger yang berada di utara semenanjung seperti Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak. Ahli Blogger Utara terkini adalah seramai 20 blogger dan sebahagian daripada blogger ini merupakan penaja kepada Giveaway Blogger Utara Bernilai RM500 ini . Blogger tersebut adalah 


Bersempena pencapaian 1000 liker di Page Blogger Utara di facebook, beberapa blogger dibawah komuniti ini bersetuju menjadi sponsar sebagai penghargaan kepada sesiapa yang bertuah dengan menyertai Giveaway ini. Hadiah adalah berbentuk wang tunai untuk 20 pemenang bertuah. 

Hadiah Utama : RM100 x 1 Pemenang (Top Referral)
Hadiah Kedua : RM 50 x 4 Pemenang (Random)
Hadiah Ketiga : RM 20 x 5 Pemenang (Random)
Hadiah Saguhati : RM 10 x 10 Pemenang (Random)

Marilah memeriahkan giveaway kami yang bermula 
1 April sehingga 14 April 2016 
dengan klik link di bawah ini

1st Giveaway by Miss Oren


Assalamualaikum Hai,



First and formost, mestilah kena follow blog Miss Oren & follow google+ followers. *Akan di check ohkay,*

Second,  follow twitter Miss Oren. *sedih betul tengok followers twitter aku ni, heh*

Third, buat entry bertajuk " FIRST GIVEAWAY BY MISS OREN ".  Letak banner di atas dalam entri korang dan backlink kepada entri ini.

Fourth, jerit Saya Sayang Mama Saya kuat-kuat. *ni optional sebenarnya. hahaa merepek je aku ni*

1st Giveaway by Semanis Anggur"

Assalamualaikum….

Atas permintaan rakan fa ni cik puan Semanis Anggur. Dengan lafas Bis'milahhirahmannirahim, fa melancarkan GA dari Semanis Anggur bermula hari ini. GA ni bertujuan mencari like dan follower yang ke 250..Harap korang sudi undi. Jommmm join GA !! #250


Hadiah :
Topup RM10 X 2 pemenang
Bloglist(May) Greenfarra X 5 blog
Bloglist(May) Semanis Anggur X 5 blog
BLOG REVIEW di Greenfarra X 2blog
BLOG REVIEW di Semanis Anggur X 2blog
*2 hadiah misteri kepada 2 pemenang misteri #250

Date : 24 Mac – 15 April 2016

KLIK BANNER UNTUK JOIN....

Abam Kie's First Giveaway


Sila klik banner di atas jika mahu join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bersyukur kepada Allah kerana Abam Kie berjaya menganjurkan giveaway buat julung kalinya. Jutaan terima kasih kepada barisan rakan blogger yang sudi menaja giveaway ini.

Berikut adalah senarai hadiah yang bakal menanti para pemenang bertuah:

1. Top up RM10 X 1 pemenang oleh PeRdU cINta
2. Hijab pin dan Viscose Printed Wide Shawl X 1 pemenang oleh Aksara Biru
3. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Najwa Zahid
4. Top up RM10 X 1 pemenang oleh Ayuni Rafilah
5. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Julia Jamaludin
6. RM10 tunai X 2 pemenang oleh Mommy Irra
7. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Ina Zalina
8. Top up RM20 X 1 pemenang oleh Miss Fifi
9. Top up RM5 X 2 pemenang oleh Cik Nor
10. Buku resepi X 2 pemenang oleh Abam Kie

Kawan2 nak join? Ikut je langkah2 di bawah ini satu-persatu:

1. Follow blog Abam Kie dan penaja2 berikut. Ini wajib dipatuhi, OK?


2. Add Google+ berikut jika anda ada profil Google+. Kira macam sunat la...

https://plus.google.com/117034001954441190127
https://plus.google.com/114654336399855954680
https://plus.google.com/115462385884702570492
https://www.google.com/+AyuniRafilah
https://plus.google.com/103791964943177272009
http://google.com/+irrayyandotcom
https://plus.google.com/u/0/103153723284562892818
https://plus.google.com/105160168417987334249
https://www.google.com/+AbeKie

3. Letakkan link www.irrayyan.com di dalam bloglist anda sehingga tamat giveway ini.

4. Buat entri bertajuk "Abam Kie's First Giveaway"

5. Letak banner di atas di dalam entri GA anda dan backlinkkan ke blog ini. Atau kalau nak lebih mudah cuma copy and paste html code di bawah ini.

6. Publish your entry and leave your GA link in the comment form below.

7. Done!

P.S. Syarat2 tu nampak macam banyak tapi sila buat sikit2. Lama2 siap la tu. Terima kasih diatas kesabaran anda.......

MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY


[by Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd]

Bersempena Musim Mencandat Sotong 2016 dan Tahun Melawat Kelantan 2016 , Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (Peneraju Pakej Kelantan Tours) ADA menganjurkan Give away melalui Blog www.nazlee.com . Tujuan adalah untuk memperkenalkan kepada umum berkenaan pakej-pakej pelancongan yang disediakan oleh Xceltravel seperti di laman web rasmi mereka   xcelltravel.com 

Salah satu daripada pakej-pakej yang ingin diperkenalkan adalah PAKEJ MENCANDAT SOTONG 2016 (KELANTAN) . Jika korang yang berminat 'candat' boleh lah turun mencandat sotong, jika tak dapat turun mencandat tahun ini, kita semua berpeluang menyarung t-shirt mencandat sotong khas daripada penaja (gambar di bawah). Peluang mudah menang dengan cara menyertai MENCANDAT SOTONG T-SHIRT GIVE AWAY ; bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016



Terdapat 10 helai t-shirt tersebut untuk dimenangi (10 pemenang) dengan mengikut syarat-syarat  mudah seperti berikut :

1) FOLLOW PAGE FACEBOOK Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.facebook.com/xcelltravel/)
2) FOLLOW INSTAGRAM Xcelltravel & Tours Management Sdn Bhd (https://www.instagram.com/xcelltravelofficial/)
3) Buat 1 Entri blog
4) Penyertaan terbuka untuk Blogger Malaysia .
5) Tempoh GA bermula pada 26 Mac 2016 sehingga 30 April 2016

Ok, selamat bergiveaway !

Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Salam.

Cash RM300 x 1 , Cash RM200 x 1
Cash RM50 x 2

Start : 5 April - 30 April 2016
Good Luck !

Mini Segmen by Syaidah Seha


Assalamualaikum Hai.


Hadiah :
Topup RM10 (2 pemenang)
Bloglist (5 blog)
Blog Review (5 blog)

Ierah Sulaiman bagi Free Product Flora Mask For Giveaway 2016!!!


Assalamualaikum Hai.






More information tentang faedah produk FLORA MASK yang HOTT ni:- KLIK SINI

Nad nakkkkkk sangat Floral Mask ni sebab :

- I'm a mask lover
- I have whitehead problemsss
- I want to be pretty so bad

Mini Giveaway By Niena Annisa'

ASSALAMUALAIKUM


*click banner to join

Apa khabar semua? Jom ramai-ramai meriahkan first giveaway daripada Niena.

Giveaway ini bermula dari 3 April dan berakhir pada 30 April 2016 pada jam 11.59 malam.
Syarat penyertaan amat mudah. Niena harap semua dapat ikut ya.



HADIAH :






Shawl chiffon x 2 pemenang

GIVEAWAY APRIL 2016 By Mezquitalifestyle


Assalamualaikum Hai.


  • GiveAway adalah bermula dari 08 / 04 / 2016 sehingga 21 / 04 / 2016 (11.59pm)
  • Pengumuman pemenang berdasarkan Random.Org pada 25 / 04 /2016

8 pemenang dicari! Hehe.