Feb 25, 2016

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA


Assalamualaikum Hai.

Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

1. Tulis entry yang bertajuk Giveaway Februari 2016 by Blogger KHEZMAIRA

2.Masukkan blog di bawah ke dalam bloglist anda sepanjang GA berlangsung.


3. Dah siap? Sila tinggalkan link entry GA korang diruangan komen ini. Tq :)

Tarikh GA  22.02.2016-29.02.2016

Semoga berjaya

Segmen : Review Blog dan Free Gift By Yanie


Assalamualaikum Hai.


GOODLUCK.

5 Pemenang bertuah akan diberikan freegift serta REVIEW BLOG!

TAMAT PADA BILA-BILA MASA SAHAJA.

Feb 24, 2016

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER


Assalamualaikum Hai.


YARAT PENYERTAAN:

1. MESTILAH WARGANEGARA MALAYSIA
2. FOLLOW BLOG NI.
3. LIKE PAGE BLOG NI 
4. FOLLOW IG MAK JEM : ALIAFARHAN
5. LIKE PAGE PROJEK BLOGGER UTARA 
6. FOLLOW IG PROJEKBLOGGERUTARA
7. COPY N PASTE ENTRY ni dekat blog korang.
8. KOMEN N MASUKKAN LINK entry korang kat sini ya.

***TARIKH TUTUP PENYERTAAN 24/2/16***

Feb 18, 2016

Awesome Birthday Giveaway


Assalmualaikum Hai.


Hadiah yang bakal dimenangi


Babiesblink Strawberry - 1 pemenang


Lipbalm Aloevera - 1 pemenang



Menow Eyebrow 2in1 - 1 pemenang



Topup RM5 Maxis - 2 pemenang


Tarikh Tamat Penyertaan : 28 Februari 2016
Pengumuman Pemenang : 29 Februari 2016

Random Winners (tepati syarat diutamakan) 


Goodluck Semua !!

Feb 16, 2016

First Giveaway By Nadia Syamimi


Assalamualaikum Hai.



Giveaway ini bermula pada 14 February 2016 dan tamat pada 27 February 2016 . 

Jom ajak ramai-ramai support first giveaway yaa. Harap mendapat sambutan la. Huhu. 

Psttt ! 
- Harap semua peserta jujur dan ikut semua syarat yang ditetapkan. 
Sesungguhnya menipu itu tergolong dalam golongan munafik .


#2 GiveAway by My New Blogger


Assalamualaikum Hai.



Hadiah yang Bakal di menangi???
Tempoh Penyertaan :-
11/02/2016 ~ 18/02/2016 

Feb 13, 2016

REZLLENE GIVEAWAY BY DYLLAREZAN


Assalamualaikum Hai.


4 orang pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah.

Pemenang Instagram;
1 x shawl terbaru REZLLENE

Pemenang Blog;
3 x Tafsir Al-Quran

Tarikh tutup: 11.59pm pada 5/3/2016 (Sabtu)

[GIVEAWAY] : GIVEAWAY EPHYRA 2016 BY NAOMIE LICOUZ


Assalamualaikum Hai.



tujuan utama GA ini adalah untuk memberi peluang kepada rakan blogger yang lain untuk mencuba dengan sendirinya produk EPHYRA secara PERCUMA. Jadi korang boleh lah try produk Ephyra ini eh dekat rumah dan rasai perubahan nya.

#First Giveaway by Shazhoniee


Assalamualaikum Hai.



OKAY! hadiah yang kami tawarkan adalah seperti berikut;

Bawal Monochrome (seorang pemenang)
Reload Topup RM5 ( 5 orang pemenang) Reload Topup RM10 (2 orang pemenang)

Blog review (kepada 4-10 peserta)
Penambahan Hadiah 


Cursor nama (khas buat mereka yg join tapi tak dapat hadiah besar seperti di atas

TARIKH HABIS SEGMEN MASIH TIDAK DITETAPKAN

Chocodina Giveaway by Mastura Aziz


TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI

PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI

GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat

TAWARAN HADIAH :
 CHOCODINA CRISPY SEORANG PEMENANG (Ada 12 jenis perisa.boleh pilih nak perisa apa)
TOPUP RM 5 UNTUK 2 ORANG PEMENANG.

LETS JOIN US


Feb 7, 2016

GIVEAWAY MBO CINEMA VOUCHER


Assalamualaikum Hai.


Ok gais..blog arwendanish nak bagi free voucher MBO Cinema. Voucher ini boleh redeem tiket wayang dan makanan sekali. Seorang pemenang akan dapat 2 tiket.  1 tiket bernilai RM16. Nak join GA ni pastikan area tempat anda ada MBO Cinema ok!hehe Voucher ini luput pada 31/3/16  

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort


Assalamualaikum Hai.





WHATSAPP / SMS 012-6305578 (DIBA) UNTUK ORDER 

Semakin meningkat umur, tubuh kita menghasilkan semakin kurang kolagen, yang menjadi penyebab kedutan, garis halus dan kurang keanjalan kulit i.e. kulit kendur. Selain faktor umur, juga termasuk faktor radiasi, pancaran matahari, dan sebagainya. Sangat penting untuk mulakan mengambil suplemen seperti kolagen. Khasiatnya:

  • Kurangkan kedutan dan garis halus
  • Kulit lebih anjal
  • Membantu putihkan kulit
  • Membantu menganjalkan payudara
  • Memperbaiki kesihatan sendi dan otot
  • Melembapkan kulit 
SHAKLEE Collagen Powder ni bermutu tinggi sebab ekstrak kolagennya adalah daripada ikan merah lautan dalam yang hidup sehingga 5000m dari paras laut, jadinya ia bebas pencemaran dan menjamin kualiti kolagen yang diekstrak. 

Molekul kolagennya sangat kecil, oleh itu ia sangat mudah diserap untuk membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis. Dan oleh sebab ia adalah dalam bentuk serbuk, ia lebih senang diserap berbanding kapsul.

Umur dah meningkat ni, kena ambil berat kesihatan dan kecantikan diri lebih lagi. Makanan yang kita makan perlu disertai jugak dengan supplemen bermutu tinggi sebab makanan yang kita beli dan makan, selalunya kita pun tak tau macam mana pembuatan dia dan asal usul.

"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "

♥ Assalamualaikum ♥

"MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi dengan limpah kurnianya, akhirnya Mega giveaway ini berjaya dilancarkan. Terima kasih kepada 21 sponsor yang sering memberi kerjasama yang baik. Dengan lafaz "Bismilah" cik akak membuka tirai "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK ".

klik banner - join 
Syarat-syaratnya :-
  • Follow blog, Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page Facebook - Rujuk Entri SINI (syarat Follow Instagram, Follow Google+ & Like Page FB hanya kepada peserta yang memiliki mana-mana akaun yang dinyatakan seperti di atas).  
  • Letak link blog ini dalam senarai bloglist anda -  [ Cik Akak ] [ Eyja ] & [ Pn. Wawa ] - **syarat ini wajib kepada semua peserta sepanjang tempoh Mega Giveaway ini berlangsung.
  • Buat entri bertajuk "MEGA GIVEAWAY INSPIRASI 2016 BY CIK AKAK "
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 01.02.2016 - 26.02.2016
  • Giveaway tamat 26.02.2016 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui RANDOM.ORG & PENGUMUMAN PEMENANG PADA 29.02.2016.

GIVEAWAY CASH RM30 FEB 2016 BY AHBAR

Klik Banner untuk join giveaway


Subscribe to our mailing list to get the updates on our Special Offer to your email inbox...

 We can't wait more to have your email in our subscribers email list. Just put your nice email in below box:

* indicates required


Biskut Semperit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,



Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?

  1. Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit ini sehingga tahap 90% puas hati.
  2. Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.
  3. Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.

Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.

Jadi jangan lepaskan peluang ini, mari merasai kenikmatan memakan biskut semperit yang mempunyai citarasa tradisional dikekalkan.


KINI HANYA

RM25.00

50 KEPING
FREE COD AMPANG / KUALA LUMPUR


Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Giveaway February Daebak dibawakan oleh Aku Bukan Innocent selaku penganjur dan  Radhia Razali, Aienie Nka, Yun SingEintan NurfuzieAbam Kie, Ct Roxalynna NH, Keju Penyet dan Mohd Noor Shawal sebagai penaja giveaway ini.

!!TARIKH PENTING!!
Dilancarkan : 8 Februari 2016 Jam 12 Tengah Malam
Tamat : 27 Februari 2016 Jam 10 Malam
Pengumuman Pemenang : akan diumumkan kemudian