Oct 22, 2016

Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-

Oct 16, 2016

♥♥ SEGMEN : BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR ♥♥


Assalamualaikum Hai.


 Syarat-syarat 
  Follow blog Cik Nur & Blog ini.
  Buat entri bertajuk "SEGMEN:BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR".
  Jangan lupa backlink-kan entri ni pada banner.
  Tepekan link entri korang pada kotak komentar ya ^_^.
  10 blogger bertuah + hadiah misteri menanti.
  Cabutan akan dibuat oleh Mr. Random.org.

Tempoh Penyertaan
15-31 Oktober 2016

Oct 13, 2016

Giveaway Salam Perkenalan By Mashitah Mamat


Assalamualaikum Hai.



HADIAH-HADIAH 
UNTUK 
4 PEMENANG GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT.BLOGSPOT 
ialah;

Perfume Dexandra Abir by Nabil x 1
Lipgloss Mary Kay x 2


___________________________________________________


Tarikh Mula Giveaway : 
13 Oktober 2016 (Khamis)

Tarikh Tamat Giveaway :  
15 November 2016 (Selasa)

Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
19 November 2016 (Sabtu)

Oct 12, 2016

Giveaway by Rafyydah


Assalamualaikum Hai.


♠ Syarat-syarat ♠

1. Mestilah blogger Malaysia.
2. Umur berapa pun boleh join.
3. Wajib ada blog.
4. Giveaway ini secara automatik akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 30 orang. 
5. GA ini akan bermula pd 04/10/2016 sehingga 24/10/2016.
6. Pemenang akan diumumkan pada 25/10/2016.
7. Hadiah yg bakal dimenangi pemenang is, topup/reload RM50. 

** HANYA ADA SEORANG PEMENANG SHJ

♠ Apa yg korang perlu buat? ♠

1. Follow blog rafyydah ni. Mesti follow. 
2. Follow rafyydah di : instagram @rafyydah
3. Buat entry bertajuk "Giveaway by Rafyydah"
4. Tag 3 org rakan blogger anda ( pastikan rakan2 anda tu tau ya)
5. Letak Banner comel di atas tu kat entry korang (jangan lupa link kan ke blog ni!!!)
6. Publish kan entry korang & jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni ♥

Nad tag Inani Hazwani & Aisyah Azizon & Mazni Munawar

Segmen Kad cinta #3


Assalamualaikum Hai.


Cara buat entry :

1. Copy paste banner dan backlinekan ia ke sini
2. Jawap satu soalan : Kenapa nak postcard cinta?



Dah buat entry, letakkan link anda di ruangan komen.



10 pemenang dicari

Hadiah :  postcard cinta


"Nad nak postcard cinta untuk tampal dekat dashboard meja :) So that hari hari boleh tatap and spread love to everyone <3"

Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee


Assalamualaikum Hai.


1. Follow blog penselduabee.
2. Add to Circle G+RadhiaRazali
3. Click SINI & SINI.
4. Buat entry bertajuk "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee", paste banner di atas di dalam ruangan entri (backlink sekali).
5. Publish entry tersebut
6. Tinggalkan URL entry korang ke dalam ruangan/kotak komen post ini.
7. Share/ping entry  "Segmen Tambah Follower Blog Penselduabee"  dari blog saya ini di mana-mana kelab blogger di FB (Contoh: Kelab blogger , Blogger Zone, etc), dengan tekan butang "share to facebook".  Jika tiada join mana-mana kelab blogger di FB, ping/share di timeline FB sendiri pun boleh. Asalkan share..hehe. 
8. Jika menang, alamat pengeposan hadiah harus di dalam Malaysia sahaja.

Senang kan syarat-syaratnya. Tak ambil masa 2 minit pun untuk follow semua syarat.hehe..
Giveaway ini akan berlangsung dari 5- 31 Oktober 2016

Senarai Hadiah
1 x Animation Clutch Bag

1 x headphone

1 x Orange Monkey Keychain

1 x Sushi Fridge Magnet

1x hadiah misteri

5 x Bloglist

Aznis Giveaway


Assalamualaikum Hai.


Hadiah-hadiahnya...

3 AloeVera mini lipstick untuk dimenangi oleh 3 pemenang bertuah !

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

Hasil carian imej untuk lipstick aloe vera mini

dan kalau penyertaan memberangsangkan , hadiah mungkin akan bertambah !Kemungkinan besar adalah novel !!! Jadi , mai pakat ramai-ramai ajak kawan join GA ini !


Tarikh berlangsung : 8 Oktober 2016 - 8 November 2016

Time for Giveaway


Assalamualaikum Hai.


Meh nak share hadiah yang bakal saya bagi seikhlas hati tanpa paksaan mana-mana pihak pun.
Syarat join untuk layakkan terpilih dapat hadiah kat atas tu adalah...jeng..jeng..jeng

1. Follow blog ni. Iyalah nanti tak adalah korang terlepas update nama pemenang giveaway. Kalau korang terpilih tapi tak redeem sampai setahun menangis di bucu sofa pulak.

2. Like facebook page 



3. Korang buatlah pos pasal giveaway ni kat blog korang dan share link kat komen tau. Nanti senang la saya pilih pemenang.

Itu je. Senang amat aih.

Oct 7, 2016

Mini Giveaway by Mya & Fana


Assalamualaikum Hai.


Hadiah
RM 10 X 6 PEMENANG

Pemilihan pemenang
secara random (cabutan bertuah)

Oct 3, 2016

MY FIRST BIRTHDAY GIVEAWAY BY MIAMORZAFIRAH


Assalamualaikum Hai.


Hadiahnya....
1. Topup RM10
2. Bloglist sampai hujung bulan October
3. Key chain Padang, Indonesia

Pemenang akan dipilih melalui Random.org
Pemenang akan diumumkan pada 21-10-2016 (birthday Ibu)

Birthday Giveaway by KasihkuAmani


Assalamualaikum Hai.



Due date : 30 Nov 2016

Sep 28, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin


Assalamualaikum Hai.


Alamak, apa eh? Sejujurnya blog tu susunan ke apa semua memang okay je dah bagi Nad. Cantik, kemas and tersusun. Cuma, iklan dekat header tu kurangkan satu boleh? Hihi.

SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog


Assalamualaikum Hai.


TOPUP BERJUMLAH RM30 AKAN DIAGIHKAN :

 Topup RM5 x 6 pemenang

Syarat Simple Jer :

Buat satu (1) entry yang bertajuk SEGMEN : MaxisCelcomDigiFree #jmbelog

Copy banner kat atas , letakkan dalam entry dan backlink kan ke entry ini

Follow blog (wajib)

Follow google+ (wajib)

Follow Facebook  (jika ada)

Join FanPages (jika ada)

Follow instagram (jika ada)

Follow Twitter (jika ada)

Like iklan-iklan yang ada di blog ini (ikhlas)

Tamat : 30 september 2016 @ 1159 malam

Pemenang pilihan JM sendiri.

#SELAMATBERSEGMEN

Senarai Peserta


Sep 19, 2016

Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari


Assalamualaikum Hai.

giveaway dan pencarian bloglist

Syarat penyertaan :
1. Terbuka untuk semua yang berwarganegara Malaysia
2. Follow blog Jepun Mari
3. Janji ada blog, boleh join.
4. Buat satu entry bertajuk ' Giveaway Dan Pencarian Bloglist by Jepun Mari '
5. Copy banner di atas dan buat back link ke entry ini.
6. Publish kan entry dan hantar kan ke ruang komen di bawah.

Ganjaran kepada peserta yang join segmen ini : 
1. 5 peserta yang bertuah akan menjadi senarai bloglist Jepun Mari sepanjang tahun 2016.
yang ini saya akan baca setiap blog yg join contest ni, yg mana menarik perhatian saya akan senaraikan sebagai 5 bloglist yang bertuah.

2. hadiah berbentuk tudung AJ klik sini


Tempoh penyertaan 
18 Ogos 2016 - 23 September 2016 

GIVEAWAY MANGKUK TINGKAT BY EL DARWENA


Assalamualaikum Hai.


Sebelum tu nak habaq kat uols yg iols jual mangkuk tingkat candy box ni ok. Mangkuk tingkat candy ni memang tengah laku keras. Boleh dijadikan untuk koleksi peribadi, hadiah, door gift atau cenderahati company. 

Sep 13, 2016

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my


Assalamualaikum Hai.


Hadiah- Hadiah Giveaway

Pertama - RM10 + Di Masukkan di Bloglist 50 Hari 

Kedua - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 30 Hari

Ketiga - RM10 + Di Masukkan di Bloglist Selama 10 Hari

Keempat sehingga Kesepuluh - Hadiah Template Blogger

Demo Template 1
Demo Template 2
Demo Template 3
Demo Template 4

COMIC GIVEAWAY BY SVIORS


Assalamualaikum Hai.



RULES :

Seorang blogger semestinya.
Peminat komik (nama pun comics giveaway kan).
Follow blog ini. [compulsory]
Klik SAYA  SAYA dan SAYA[compulsory]



HOW TO JOIN :

1. Buat satu entry bertajuk 'COMICS GIVEAWAY by SVIORS.
2. Letak banner di atas tu dan backlinkkan ke sini.
3. Tinggalkan komen dekat bahagian komen beserta dengan link entri korang.



Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah! All the best^^


HADIAH :

9 buah komik untuk 3 orang pemenang, jadi seorang akan dapat 3 buah komik.

Set A
1. Pujaan Hatiku
2. Cinta Puteri Bulan Sabit.
3. Doktor Hatiku

Set B
1. 1/3 Romantika
2. Love Triangle
3. Jom Ke Sekolah Malam!

Set C
1. Coklat & Pudina
2. Andainya Dia Di Kafe Ini
3. Organisasi Rahsia Sekolah


EXTRA HADIAH : Pemenang bertuah?


+



1 Small Bag Organizer + 1 Cartoon Sleep Eyes
untuk seorang pemenang.




Giveaway starts 12 / 09 / 2016 until 12 / 10 /2016

Skinfood Worth RM 200 Giveaway by Yaya Cendana


Assalamualaikum Hai.


Saya nak menang set Skinfood kerana ia jenama yang boleh dipercayai. Setakat ni Nad dah ada eye shadow dan nail moisturiser dari Skinfood. And honestly, memang bestttt sangat sangat sangat produk Skinfood ni. Tapi tulah, harga dia pun boleh tahan best juga hihihi. 

FIRST GIVEAWAY GOMOSHOP96


Assalamualaikum Hai.


TERMS AND CONDITION FOR BLOGGER

1)FOLLOW FINDING THE FREEDOM BLOG
2)COPY BANNER AND TERMS & CONDITION FOR THIS GIVEAWAY AND POST ON BLOG.DON'T FORGET TO BACKLINK THE ENTRY TO THIS BLOG.
3)LEAVE YOUR ENTRY LINK TO THIS ENTRY.
4)PLEASE STATE YOUR FOLLOWER NUMBER.(nyatakan anda follower ke berapa)

Sep 6, 2016

MINI GIVEAWAY BY TRIPLE S


Assalamualaikum Hai.


Prizes of giveaway :

3 winners x RM10

3 lucky winners will be chosen using random.org

Sep 2, 2016

AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY!


Assalamualaikum Hai.


Syarat penyertaan:

1. Buat satu blog entri pasal giveaway ni.

2. Like FB AZRM Enterprise

Sponsor 100% dari AZRM Enterprise!

3. Tu saja!

Simple sangat kan syarat-syarat dia?
Dah buat, letak link entri blog dan nama FB dalam ruang komen ni ya :)

Giveaway Redmoon Clothpad


Assalamualaikum Hai.


SYARAT MUDAH UNTUK SERTAI GIVEAWAY CLOTH PAD REDMOON

1. Mestilah blogger di Malaysia.

2. Sila follow blog Eyda

Like FACEBOOK

Redmoon Clothpad 
Redmoon Clothpad 
Redmoon Clothpad
Redmoon Clothpad
Redmoon Clothpad  
Projek Blogger Utara

Follow INSTAGRAM
Redmoon Clothpad (jika ada) 
Eyda (jika ada) 
Projek Blogger Utara (jika ada) 

3. Buat satu entry dengan menggunakan tajuk Giveaway Redmoon Clothpad

4. Letakkan banner pada entry 

5. Banner hendaklah dibacklink ke sini

6. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.


7.Giveaway ini akan berlangsung dari 1 September 2016 hingga 30 September 2016

8. Keputusan akan diumumkan secepat mungkin selepas tarikh tutup.

HADIAH UNTUK PEMENANG

3 Pemenang Bertuah akan menerima 2 helai Light Pad Redmoon Clothpad bernilai RM39
RM10 x 2 Pemenang Bertuah