May 29, 2015

Oh Snap! It's Giveaway Time By Haziqah Muhamad


Assalamualaikum Hai.


HADIAH-HADIAH:

Hadiah Pertama x 1: DIY CLOCK



Hadiah Kedua x 1: Self Stirring Mug


Hadiah Saguhati x 2: White Light


Senang tak nak menanggg? Oh ya, pemenang akan dipilih secara random. Jangan main tipu-tipu tau, tak baik. Apa-apapun, terima kasih in advance untuk korang yang sudi join!

Nad tag

HAZY & HIDY.CO GIVEAWAY


Assalamualaikum Hai.

Hadiah

  • plain cotton viscose wideshawl  untuk 3 orang pemenang bertuah. (nanti gambar iolls update)
  • top up RM 5 untuk 3 orang bertuah (tak kisah la pakai number apa pun)

pemenang nanti akan dipilih oleh random.org  yeaaa!!

May 28, 2015

Second Giveaway Novel RAM by SiPanjangKata


Assalamualaikum Hai.


TAKNAK CAKAP BANYAK KITA TERUSKAN DENGAN HADIAH2 NYA!

First Place: Novel Raudhah by Hasani Ent.
Second Place: Koleksi Tombiruo by Hasani Ent.

Third Place: Novel Sunan Musafir & Figura by Hasani dan Sipanjangkata

May 24, 2015

GMBM 1ST GIVEAWAY 2015

http://grupmamabloggersmalaysia.blogspot.com/2015/05/gmbm-1st-giveaway-2015.html



Assalamualaikum !! Alhamdulillah,sempena Hari Ibu 2015,buat julung-julung kalinya kami berjaya melancarkan satu segmen yang di taja sepenuhnya oleh sebahagian ahli Grup Mama Bloggers Malaysia [GMBM]. Segmen ini di adakan adalah untuk memanjangkan ukhuwah sesama blogger yang menyertai segmen ini. Hadiah yang di tawarkan dalam segmen ini juga sangat menarik dan berbaloi untuk di menangi. Masa pelancaran segmen selama sebulan memberi lebih peluang penyertaan dan memenuhi syarat bagi para peserta.

Tarikh Segmen : 10 Mei - 7 Jun 2015

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ini adalah:-

  1. Blogger Malaysia.
  2. Buat entri yang bertajuk GMBM 1st GIVEAWAY 2015.
  3. Pilihan entri samada copy dan paste sahaja entri yang di sediakan atau buat entri sendiri mengikut kreativiti anda.
  4. Mengikuti semua syarat yang di tetapkan oleh penganjur dan penaja.
  5. Semua penaja boleh menyertai segmen ini. 
  6. Lengkapkan syarat di bawah:-
  • Follow Belog


  • Follow Instagram 

@Yong | @Sofu


  • Follow Google +



  • Like Fanpages 




  • Follow FaceBook

Norihan Yusuf


♪ ♩♫ Selamat bersegmen dan semoga bertuah !! ♪ ♩♫

 
Segmen GMBM 1st GIVEAWAY 2015 di taja dan di perhebatkan oleh:-
Kathy, Maria, YY, Yong, Myja, Sofu, Ida, Ann, Mieja, Sue, Fuza, Mamaniza, Hana, Aida, Mar, Khaty, Ayumie, Mila, Zana, Sally, Fiza, Fara.

Klik Banner GA Untuk Join

KUIZ MEI 2015 : CARI BARANG TERSEMBUNYI


Assalamualaikum Hai.


HADIAH KUIZ



Semoga Berjaya ! 

SEGMEN MENJELANG RAMADHAN 2015


Assalamualaikum Hai.


1) Hadiah Pertama - Preloved : RM 35 X 10 Pemenang
2) Hadiah Kedua - Selendang Dilara : RM 25 X 20 Pemenang

Mula : 07 MEI 2015  
TAMAT : 07 JUN 2015

May 17, 2015

Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015

1St GIVEAWAY By Blog Princess Mimi


Assalamualaikum Hai.


Nad tag 

Tarikh tutup : 31 May 2015

May 8, 2015

Giveaway : Max & Bella 2nd Birthday


Assalamualaikum w.b.t.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan Giveaway : Max & Bella 2nd Birthday sempena birthday my babies bulus Max & Bella yang ke-2 (16 April 2013 ~ 16 April 2015).

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2015/04/giveaway-max-bella-2nd-birthday.html?m=0
Klik BANNER untuk join (^^,)

Tarikh Mula : 18 April 2015 (12.01am) | Tarikh Tutup : 16 Mei 2015 (11.59pm)


Segmen Cash by Inani Hazwani


Assalamualaikum Hai.


Hadiah : RM 20 X 10 Pemenang

Mula : 04 MEI 2015 / TAMAT : 30 MEI 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah


Assalamualaikum Hai.


Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan  Instant Shawl Magic  khas untuk 5orang sahaja, istimewa dari nisa !!

Tarikh tutup : 15 May 2015

Segmen Mother's Day Giveaway by Anil Wanina


Assalamualaikum Hai.


Hadiah Dari Penaja:
1 Tudung Cotton Wina x 3 pemenang

Hadiah Tambahan :
1 gelang tangan candy crush x 5 pemenang
1 Korean Face Mask x 20 pemenang

Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueen


Assalamualaikum Hai.


Peserta bertuah akan memenangi sekalung rantai diamante jenama Lovisa bernilai RM100+ untuk dihadiahkan kepada ibu yang tersayang. 

Hadiah untuk pemenang bertuah.

Naazneen Faiqa 1st Giveaway – Menangi Inner Neck, Tudung Instant & Hadiah Misteri!


Assalamualaikum Hai.


Semoga business kak Neen semakin maju dengan jayanya. Lagi lagi nak nak raya ni kan, kalau teknik marketing tu betul confirm sales mendadak naik sebab ramai yang tengah nak cari tudung raya :p Goodluck kak Neen!

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-
- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

May 6, 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur





{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog  : 


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram  :
@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

Jom Join Ceria 1st Giveaway!


Assalamualaikum Hai.


Nad tag :

Senarai Hadiah yang ditunggu-tunggu! 


  • 5X Floral Mask untuk 5X Pemenang
  • 1 Baju (pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang
  • 1 Buku Fixi (Pilihan sendiri) untuk 1 Pemenang
  • 3X Bloglist sehingga May 2016 untuk 3 orang pemenang.
  • 2X Blog review untuk 2 orang pemenang
*Psst, hadiah mungkin bertambah kalau ramai penyertaan.