Nov 2, 2014

Giveaway Contest Produk Shaklee Pilihanku


Assalamualaikum Hai.




Collagen Powder.


Ya, itulah produk pilihan saya. Maybe sebab saya baru 20 and still muda lagi. So saya still belum nampak lagi simptom simptom kurang sihat pada badan. Takde sakit kaki, sakit tulang belakang or sakit apape. Alhamdulillah.. Dari segi, penurunan berat badan pula, tinggi 160cm dan berat 46kg is ideal I guess.


Tapi, berbeza pula dengan kulit muka saya. Time muda muda ni la hormon nak active sangat maka banyak la jerawat dekat muka ni. Dah bermacam produk saya telan, Shaklee pun pernah dengar jugak. Tapi, hehe saya ni susah sangat nak makan pil pil. Bukan tak boleh, boleh.. Tapi kalau kena konsisten setiap hari mesti ada lubang lubang sikit hehehe. Biasalah anak muda kan.

Lepas scroll scroll apa je produk Shaklee kat website akak, baru saya tau kewujudan Collagen Powder ni. Sebelum ni nampak dalam bentuk pil je semua. Wahh rupanya ada jugak powder. Terus saya cop itu produk favourite ehehe.



Untuk kulit lebih sihat dan awet muda
RM298


- Menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan, keanjalan dan kelembuatn kulit.
- Mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan.
- Kulit lebih putih dan licin.
- Menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar.
- Membantu menegang dan menganjalkan payudara.



No comments:

Post a Comment