Oct 28, 2014

1st Giveaway By Cik Puan Jelita


Assalamualaikum Hai.




Nad tag :


HADIAH??

Haa.. seperti banner picture di atas la. 5 hadiah berupa :

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.

2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker


Tarikh tutup : 19 Nov 2014

1 comment:

  1. singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete