Oct 28, 2014

Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist 2015



Segmen BuatWanita.Blogspot.Com Mencari Bloglist Jan-Jun 2015 kini bermula. Penyertaan dibuka mulai hari ini sehingga 30 Disember 2014.

Klik link dibawah banner untuk join! Jom semua, kita join :)

Semua yang join akan tersenarai dalam bloglist BuatWanita.Blogspot.Com untuk bulan Januari 2015 hingga bulan Jun 2015.

Pemenang bertuah akan menerima hadiah sponsor dari LittlePuteri.Blogspot.Com

Thank you for your support!

1st Giveaway By Cik Puan Jelita


Assalamualaikum Hai.




Nad tag :


HADIAH??

Haa.. seperti banner picture di atas la. 5 hadiah berupa :

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.

2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker


Tarikh tutup : 19 Nov 2014

Giveaway : Like, Share & Win


Assalamulaikum Hai.




Saya berminat ingin mencuba produk Shaklee kerana saya percaya Shaklee sememangnya satu produk yang dipercayai dan memberi kesan baik untuk jangka masa pendek & panjang dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan.


Tarikh tutup : 15 Nov 2014

Oct 27, 2014

Birthday Giveaway


Assalamualaikum Hai.






Birthday sendiri
Ada yang buat surprise dari Johor ke Penang :') 


Tarikh tutup : 14 Nov 2014

SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA


Assalamualaikum Hai.



HADIAH-HADIAHNYA PULA ADALAH ::

Random Selection :: up to 5 winner ::
  • Cash RM 30 x 1
  • Shawl x 2
  • Topup RM 10 x 2

Tarikh tutup : 26 Nov 2014

Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak

Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak.Com
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com


Hadiah Terkumpul
Cash : RM 390
Topup : RM 195
Barangan : Tudung Pashmina x 1, Shawl x 2, Novel Sanctuaria x 1, Tudung Aidijuma x 1, Bantal Handmade x 2

Terima Kasih kepada Sponser

AbgferOz | MahaMahu | Yanty Lee | Afzal Sukasuki | Mawar Biru | Cik Pjaz | Ieta Mat Sa’ad | Mohamad Nasir | Yan Saflina | UmmiMama |Mohd Noor Shawal | Dila KazUha | Doktor Pemasaran | Helmi Julia | Nadia Johari | Suzlin Azreena Nordin| Nurul Syarafina II | Khaty Aiman| KyLe Kesha | Cik Yaya | Putery Memory | Edo Hayra | Delima Zamrud | Karen Nisa 

Untuk menyertai Giveaway Cuti Sekolah anda boleh klik Banner atau SILA LIHAT SINI

Oct 20, 2014

Segmen Saya nak keychain CH #2


Assalamualaikum Hai.




HADIAH :

-Keychain CH untuk 3 Pemenang
-Klip rambut untuk 1 Pemenang
-Brooch riben untuk 1 Pemenang


Tarikh tutup : 23 Oct 2014

First Giveaway by Cik Teratai


Assalamualaikum Hai.



Hadiah Untuk Pemenang :
Topup rm5 x 3PEMENANG ( CELCOM/MAXIS/DIGI ) 
Pemilihan Pemenang :
Random.Org 

Tarikh tutup : 2 Nov 2014

Mini Giveaway by Syira Lokman.


Assalamualaikum Hai.





Special untuk anda?

Bloglist Oktober hingga Disember x10 [Syira]
Novel Dia Sahabatku dan Mini Notebook x1 [Hazimah]
Shawl manik juntai x1 [Shalimar]
Slimfast 1 kotak x1[Mira]
Lace handsock x1 [Zuhaira]
Handsock x2 [Liya]
Sophie Magic Pink Cream [Aenoyou]
Blog review x3 [Wani]
Topup RM5 x1 [Miera]
Topup RM10 x2 [Hafizah]
Topup RM5 x3 [Farah]
Topup RM10 x3 [Nia]
Topup RM5 x 2 [Farihan]

Hadiah misteri x2 [Ruqaiyah]

1 TOP REFERRAL
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee RM27.50 - [Norazua]
Blouse x1 [Maya]

Tarikh tutup : 23 Oct 2014

Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House


Assalamualaikum Hai.



Pemilihan Pemenang Adalah secara Random.org ...
HADIAH-HADIAH ADALAH SEPERTI BERIKUT :
NO.1
Jam Hiasan
NO.2
1 Paket Coklat Daim
N0.3
Bawal Cantum
NO.4
Bawal Channel
NO.5
Bawal Rose Ayu
NO.6
Keychain Comel untuk 2 pemenang


Tarikh tutup : 30 Oct 2014

First Giveaway By Syafiyahluv.com


Assalamulaikum Hai.




ADIAH PEMENANG - 15 ORANG SAHAJA

1. OSTEMATRIX x 2 BOTOL
2. ALFALFA (L) x 2 BOTOL
3. NURSING PONCHO x 2 HELAI
4. TUPPERWARE MICKEY MINNIE x 2
5. CHEWABLE VIT C x 1
6. PEPPERMINT GINGER x 1
7. SHAWL x 5 HELAI (SPONSOR BY - JUNAIDAWATIE)

Tarikh tutup : 31 Oct 2014

Oct 18, 2014

First Segmen Sara Liyana


Assalamualaikum Hai.




Hadiah

Wang tunai RM 50 ( Seorang)
Topup RM 5 ( 5 orang ) 


Tarikh tutup : 14 Nov 2014

Oct 17, 2014

Birthday Giveaway by EshaZara


Assalamualaikum Hai.




Hadiahnya....

Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee!! Apa yang best dengan herbal blend ni, boleh klik SINI.


Tarikh tutup : 24 Oct 2014

G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover


Assalamualaikum hai.




Tarikh tutup : 1 Nov 2014

Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 bermula pada jam 4.00 pe 11 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 11 November 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM 552.90 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
Diari Jejaka Hangat | Yun Sing | Ana Solehah | Syaza Raihanah | Iklil Syahmi | Idah Rashid | IanFaizal | Mar Mansor | Kathy R'bain | Shad | Ssurianah Yana | NurAlja | Aika Azizan | Budak Bandung Laici | Hunny Kitty | Si Tracey | Noryussyairah | Ida
2. Wajib Like Fanpage Sponsor

       


3. Follow Twitter + Instagram Sponsor
Twitter :   


Instagram :  Rexylla_Blogshop  Aerill_Hassan
4. Tambah Google Plus Sponsor 
+Mohamad Khairil  +ct fand 
3. Buat entri bertajuk Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI


37 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 12 November 2014.

Good luck!

GiveAway by Gobokita : Aksara Biru


Assalamualaikum Hai.



Hadiah :
3x Wideshawls
1x Marsjar Ori Mini
1x Marsjar Oreo Mini
6x Manik Hijab Pin

Tarikh tutup : 1 Nov 2014

Blogger Area Mega Give Away


Assalamualaikum Hai.




GiveAway ini dijayakan oleh : Tuan BloggerAreaAzlan StriderHusein RiderNisa AhmadE-Zati SofeaCik Itah 

GivEawAy BiRthdAy YoU aLLs


Assalamualaikum Hai.



14 Jun2 1994! :D

First Giveaway by Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***



1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower


2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini


4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!

Giveaway Pertama SitiSab


Assalamualaikum Hai.




Nad tag


Hadiah semestinya Cash RM100

Tarikh tutup : 3 Nov 2014

Oct 5, 2014

2nd Giveaway by Miminadam


Assalamualaikum Hai




Top Referral : 3 box name card (300pcs) free design x3

1 box name card x10
Logo trademark blog x5
Mars Jar Oreo x5


Nad sertai giveaway ni sebab tertarik sangat sangat dengan hadiah yang ditawarkan. Kebetulan memang tengah usha usha nak buat namecard untuk blog and ingatkan nak join kawan punya since dia nak buat business card. But then when I saw this, awhhh. In shaa Allah akan berusaha habis habisan nak promote demi name card T.T Selalu kalau join event orang punya lah hulur namecard kita hanya mampu amik je tanpa hulur balik.


Tarikh tutup : 6 Oct 2014