Sep 27, 2014

GIVEAWAY BAIK PUNYA ANJURAN SWEET MOM BLOG


Assalamualaikum Hai.




Saya suka Sweet Mom Blog kerana berwarna pink! 
Nad ada dua blog and dua dua pun colour pink jugak hihihi.
Memang tengok blog warna pink ni terus je rasa fresh and datang aura aura perempuan dia hehehe.


Header comel! 
Ramai yang Nad tengok pakai header animation camtu. 
And mostly semua order. 
Nad punya header pakai apa yang orang bagi je sebab Nad memang tak pandai lah nak buat header cantik cantik T.T


Pengurusan Tab yang tersusun!
Dekat blog utama Nad pun Nad ada buat macamni,
Nad suka blog camni sebab nampak lebih teratur. 
Kita boleh bukak ikut mana mana category yang kita nak ikut mood kita.


Itu lah yang Nad suka dekat blog Sweet Mom! :) Hihi



Tarikh tutup : 2 Oct 2014

Hadiah ialah: 
  • Hadiah tempat pertama Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 50.00 + Free Gift
  • Hadiah tempat kedua Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 30.00+ Free Gift
  • Hadiah tempat ketiga Vaucer Jaya Jusco bernilai RM 20.00+ Free Gift

3 comments:

  1. Good luck & all the best
    Hye..singgah n follow dari segmen yang sama...
    Jemput la singgah umah cheq
    khatyaiman.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. good luck

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/giveaway-baik-punya-anjuran-sweet-mom.html

    ReplyDelete