Dec 25, 2014

Postcards Giveaway from Germany & Czech Republic


Assalamualaikum Hai.




Nad tag

#1 GIVEAWAY FROM LANGKAWI BY MISS YANA


Assalamualaikum Hai.




Hadiah - Hadiah GIVEAWAY


1 x  T- Shirt


3 x Fridge Magnet


5 x Keychain



Tarikh tutup : 25 Jan 2014

Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia





Syarat penyertaan :-

1. Terbuka pada semua blogger lelaki dan perempuan dan bermastautin di Malaysia

2. Follow blog :

3Follow Instagram :

4. Like Page


5Follow twitter :

6. Add To Circle Google+ Munirah Izzan

7. Buat satu entry yang bertajuk Goodbye 2014 Giveaway Di Munirahizzan.com.

8. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

9. Tinggalkan URL entri penyertaan anda ke dalam ruangan komen entri ini.

10Share status di wall facebook anda mengandungi URL entri penyertaan.

11. Pemenang dipilih menggunakan random.org dan akan diumumkan pada 09/01/2015. (Jumlah pemenang belum ditentukan kerana hadiah mungkin akan bertambah dari semasa ke semasa)

Semoga berjaya. 

Selamat tinggal memori 2014.. 


Semoga kehadiran tahun baru 2015 bakal membuka lembaran baru yang lebih bermakna buat kita semua...



Dec 24, 2014

Mini Giveaway #1


Assalamualaikum Hai.




Tarikh tutup : 24 Dec 2014

Giveaway untuk Bloggers


Assalmualaikum Hai.

Giveaway untuk Bloggers


HADIAH GIVEAWAY UNTUK BLOGGERS

Hadiah pertama
Telekung dan Mini Tasbih x 1 orang

Hadiah kedua
Custom made clock lokal produk x 1 orang 
Custom Made Clock-WORLD FLY WHITE (Jam Dinding) yang bernilai RM 75.00 termasuk penghantaran, sumbangan dari pop clock Inc. untuk view Custom made lokal produk tekan SINI

Hadiah ketiga
Topup tambah nilai prabayar RM 10.00 x 3 orang

Hadiah ke Empat
2 Pcs SHISEIDO FACE MASK ( pencerahan wajah dan pemutihan) x3 Orang
PENAMBAHAN 1 Seorang lagi pemenang (last updated :24/12/2014 6:46PM)

Hadiah kelima 
Wang Tunai bernilai RM 70.00 x 1orang

Hadiah Keenam
Wang Tunai RM 20.00 x 1orang

Hadiah Ketujuh 
Wang Tunai RM 10.00 x 1orang

Dec 20, 2014

Giveaway Blog 2014 Paling Fun & Hadiah Menawan


Assalamualaikum Hai.



Nad tag

Give Away by Fara: POWERBANK PINENG 10000mAh UNTUK DIMENANGI!


Assalamualaikum Hai.


Giveaway by Fara: Powerbank Pineng 10000mAh untuk dimenangi!



Mini Giveaway by Hanis Masturina


Assalamualaikum Hai.


Hanis Masturina


Hadiah-Hadiah

Top referal
Novel My Indo Chick untuk 1 pemenang


Random
Hello Kitty bath salt untuk 1 pemenang


2 Shiseido black mask untuk 1 pemenang


Bloglist untuk 7 pemenang 


10 PEMENANG DICARI !!!

Dec 19, 2014

SIMPLE GIVEAWAY BY LICHA


Assalamualaikum Hai.




Hadiah Penyertaan 
RM 20 X 6 pemenang
1 blog review oleh setiap penganjur (4 pemenang)
3 hadiah misteri 
*hadiah mungkin bertambah dari masa ke semasa

Tarikh Penting
Tempoh GA berlangsung: 12.12.14 - 2.1.2015
Tarikh Pengumuman Pemenang : 5.1.2015.
Tarikh Pembayaran Hadiah : 5.1.15 - 10.1.15 (selewat-lewatnya)

Segmen GA Jalan-Jalan Tambah Kenalan by Ema Hasan


Assalamualaikum Hai,




Hadiah penyertaan:
1) RM30 x seorang
2) RM20 x seorang
3) RM10 x 3 orang

Keep in mind! >_<
Tempoh segmen berlangsung: 19 Dec 2014 - 19 Jan 2015
Tarikh pengumuman pemenang : 22 Jan 2015
Tarikh pembayaran hadiah : Selewat-lewatnya 3 hari selepas tarikh pengumuman.

Simple GA: Vietnam Shawl.


Assalamualaikum Hai.



Boleh menang shawl yang dalam circle tu ;)

Dec 18, 2014

Giveaway Time By Irsalina Lovely


Assalamualaikum Hai.




Pengalaman Berblogging?

Hehe macam banyak sangat dah kot
Alhamdulillah

-Dapat join memacam event
-Dapat jana income 
-Dapat kenal ramai blogger 

Tarikh tutup : 25 Dec 2014

CONTEST TOPUP FREE BY AYENPUNYAWIFE


Assalamualaikum Hai.



HADIAH : 3org x RM5 TOP4 (MAXIS,DIGI, DAN JUGA CELCOM)

GA SIMPLE ~ PLANNER ISLAM 2015


Assalamulaikum Hai.




Tarikh tutup : 24 Dec 2014

Dec 17, 2014

Simple Giveaway by MISSEZZATIE


Assalamualaikum Hai.




HADIAH-HADIAHNYA

POLCADOT CASSING PHONE x1

MAGNET BOOKMARK x2


HANDPHONE KEYCHAIN x1


PRELOVED NOVEL x1


Tarikh tutup : 2 Jan 2015

Giveaway By Eny Abdullah – Komen Banyak-Banyak, Share Banyak-Banyak

Blog Eny Abdullah.

Cara nak sertai Click JOIN GIVEAWAY.....

1. Follow Cooking & Photography Blog Eny Abdullah - http://enyyusnizar.blogspot.com/ 
3. Follow Instagram Eny Abdullah - 





1st Giveaway By Ibu Zarith


Assalamualaikum Hai.




Jom join giveaway Ibu Zarith ni since beliau baru je melancarkan blog ni. Contest mudah cuma tonton video, jawab soalan dan memang 1goldbar kalau anda bernasib baik hehehe. Doa banyak banyak yee ;)


1) Berapakah umur bayi semasa beliau dilahirkan?
32 Minggu

2) Nyatakan apakah yang dicadangkan oleh doktor kepada Puan Sylvia Yong.
Supplement multivitamin - Milkshake

3) Nyatakan pada minit keberapakah si suami terkejut dan sebut "Syukri"
00:49


Nad tag


Untuk pemenang utama, Zarith akan pilih entry yang paling kreatif dengan jawapan yang tepat! 

4 Pemenang seterusnya Zarith akan pilih menggunakan Random.org. 4 Pemenang ini akan menerima hadiah saguhati iaitu Cloth Pantyliner yang sangat cantik dan menarik!!

Tarikh tutup : 31 Dec 2014