Oct 13, 2013

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER


Comment ikhlas dari blogger comles :p

- Takyah letak effect yg macam snow tu
- Kalau boleh widget follow letak kat atas so blogger senang nak follow
- Kurangkan iklan di sebelah kanan blog. Agak serabuts :)

5 comments:

  1. thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
    http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum,

    Salam singgah dari segmen ni

    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

    ReplyDelete
  3. dtg bw dr segmen.. slmt bersegmen n gudluck =)

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

    ReplyDelete