Jun 26, 2013

Giveaway



Hadiah Giveaway :

Vco Everlynn 3
SimplySlim Lotion 3
Red Pomegranate Lotion 2
Rojanlona Foot Mask 1
Vitamin c 1000mg 1

Mid Year Giveaway by Fatin Diana


Assalamualaikum.


klik banner untuk join

Senarai hadiah:
Plush toy LINE x 1, tribal top x 1, felt bookmark x 3, button badge x 5, novel x 1, notebook x 2, Iwani Cotton Shawl x 5, kerongsang x 2, Fantabulous Facial Scrub & Masker (with guave 5pcs & brush) x 1, bookmark + sticker x 5, shiseido mask x 2, tanaka powder x 1, sabun susu beras x 4, topup x 4, shawl x 1, header / cover timeline x 3

SEGMEN MENANG WANG TUNAI RM 100


Jom menang sesama! :p


Jun 25, 2013

giveway cik waniee

Assalamualaikum.. Yeayyy join giveawya lagi. Kali ni giveaway datangnya daripada blog cik Wanie :)
Giveaway yang sangat simple hanya dgn a few steps sahaja..



syarat-syarat

1. follow blog aku
2.bt entry promort blog aku 
3.tinggalkan link di comment


Haa see? Senang je kan?Giveaway ebrlangsung dari 25/6/2013 hingga 5/7/2013. Cepat cepat ada lagi 2 minggu je ni..


Giveaway ni tak ada banner tau. Dah hadiahnya... Jeng Jeng Jeng!!












































































































































Yeah Maixara, produk utk memperbaiki struktur kulit tak silap sy. Maaf jika salah :c

Nak join boleh click pic Hadiah ye hihi

Giveaway by Anis and Sufiah


Hadiah yg dipilih :
-Wallet
-Shawl

Facebook : Nadratul Syazwana

nfj boutique mini giveaway :)


Nad tag Syira!

oke , syarat untuk mini giveaway nie sangat simple :

1 ) like fanpage nie * sebab semua hadiah dari sini .. hee
2 ) buat satu entry tajuk ' nfj boutique mini giveaway ' n copy gambar dekat atas tu
3 ) tag sorang or dua orang kawan korang dalam entri tu 

First Giveaway By Arysha



Nad tag Fiza and Azatie

1st Giveaway by nurainothman


 

Senarai hadiah (utk 30 33 org pemenang) :
1. CUTE HEADER BLOG x 2 org pemenang
2. HEADER BLOG x 9 org pemenang
3. CURSOR NAMA x 3 org pemenang
4. BUKU ILMIAH x 1 org pemenag
5. REVIEW BLOG x 3 org pemenang
6. BLOGLIST x 5 org pemenang
7. TOPUP RM5 (MAXIS/CELCOM/DIGI) x 3 org pemenang
8. EAR RING x 1 org pemenang
9. BAUCER DISKAUN 5% ATAS SETIAP PEMBELIAN DI PAGE TUDUNG 4U x 3 org pemenang
10. doodles x 3 pemenang

Segmen Simple Topup

*click banner for join us*
Hadiah
* Topup RM3 untuk 3 pemenang *
Pemilihan Pemenang
* 100% => Random.org *

Jun 15, 2013

* Segmen Blogger Takkan Terpisah :)



Special things about me is Im unpredictable :) Some people just tell me about it

Sbb berblog :
Actually ni just blog utk join segmen/contest/giveaway.
So Nad cerita about main blog okay?
Tujuan dulu hanyalah untuk berkongsi cerita mengenai hidup Nad dgn org lain. 
Then berkawan dgn para bloggers yang lain.
And seterusnya menjana pendapatan juga lah macam org lain kan hehehe.

Utk blog ni pula, hanya mencuba nasib dalam contest di blog. 
Kalau ada rezeki dapat lah.



2nd Big Giveaway By Miss Iera


1st - Sy suka colour blog Iera

2nd - Suka sbb kemas and tak serabut


Segmen Rilakumma Badge



Nadratul Syazwana
Soft pink & Soft blue <3

My 1ST GIVEAWAY BY HATHIRAH



Nad tag Muna, Azatie, Aisyah and Syu

"Segment Mencari Pemenang My Followers"



Nad tag Janna and Muna


Ni pic candid yang diminta :)


Ahaha macam berdrama pulak kan kami di tgh tgh Queensbay tuu


Hadiahnya:
Pemenang utama ikut citarasa saya akan dpt top-up RM 10, review blog & sehelai shawl.
Pemenang kedua & ketiga akan mendapat notebook.
Pemenang random seramai 10 orang akan di review blognya.




Mira's Kpop GIVEAWAY



Group Korea yang Nad minat semestinya....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Big Banggg!!!


And the one that I like most is GD




Okay cerita bermula...... First sekali Nad minat dia bila tengok Running Man. Then group Big Bang dijemput sebagai guest. Ada satu scene tu bila Haha kenakan GD. Then GD memang jaga gila status dia sbb Haha dah malukan. Then second game memang dia revenge habis. Cool gila! And start dr tu memang Nad minat gila kat GD <3


As if I be the winner, you can contact me thru Facebook :)

Segmen Menang RM50!





Hadiah : Wang tunai RM50 atau Topup RM50 (terpulang kpd pemenang)



Top referrel juga ada hadiah sendiri tau!! RMXX.XX 



16/6/2013 - 17/7/2013



Jom join? CLICK SINI



First Mini Giveaway by Liyana Jasmi


   Hello !



FIRST MINI GIVEAWAY BY LIYANA JASMI

Korang ! Join lah giveaway pertama Liyana ni ! Senang je syarat-syaratnya ! Ada banyak hadiah yang boleh dimenangi.


90 pemenang dicari !

Cara penyertaan pun senang je ! Hehehe. Jadi, korang tunggu apa lagi tu ? Jom join !


TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 JUN 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

gmen 24 HOURS by Nurul Nizam


Hadiah-Hadiah :
  • Hadiah Misteri (1 pemenang)


  • Topup RM 3 (3 pemenang)

  • Novel Berserta Tandatangan Dari Penulis (2 pemenang)

Giveaway Silent Confessions


Tahniah dapat sambung oversea :) Jaga diri baik-baik katsana..



Hadiah pemenang:

1 x Hadiah misteri (jeng jeng jeng...)
1 x Patung koala/kangaroo dari Australia
2 x Keychain Australia & bookmark
2 x Review blog

Holiday Giveaway BY Me!



Jun 14, 2013

2nd GA :: Tikar Evamatic Untuk diberi Percuma sempena Hari Bapa ye..


Ayah..
Jasamu terlalu besar,
Kasih sayangmu terlalu bernilai,
Pengorbananmu ku sanjung tinggi,
Kan ku semat di dalam hati.


Tidak pernah kau tolak permintaanku,
Tidak pernah kau mengherdik ku,
Tidak pernah kau menghentamku,
Kau lah yang terbaik..


Iloveyou Dad! Till last of my breath :') 

Giveaway by zeera lily


Syarat Penyertaan 

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway by zeera lily'
3) Copy banner diatas & back link pada entry ini
4)  Dalam entry tu, copylah semua info dalam entry ini
5) Lastly, tinggalkan link pada comment entry ini


Hadiah Utama

1) Hello Kitty Mini Perfume edt from Etude House 
2) Border Lace from Camicia Kurung & Border Lace 
3) Tribal Shawl form KLShop

Saguhati

1) Hello Kitty Plusher
2) Miniature or Samples from TheFaceShop & Shiseido


Pemenang akan dipilih secara Top Referral & Lucky Draw
Wish u all the best!

GA by Cik Cempaka


Hadiahnya
Tentunya HANDMADE EPOXY KEY CHAIN 
yang ada doodle animal kiut2 macam banner di atas

Pemenang pertama : 3 key chain
Pemenang kedua : 2 key chain
Pemenang ketiga : 1 Key chain

dan terdapat beberapa hadiah saguhati
EPOXY doodle

Segmen Menang Topup by Fizgraphic


Dah vote :) Goodluck blog Kisah Emas Putih


Jun 13, 2013

Segmen Saya Nak Bookmark Disney




~My 3 Series Birthday GIVEAWAY By ApenIdaRiana


Hadiah-hadiahnya merupakan : 

1) Wallet x 1 by ApenIdaRiana


Hadiah-hadiah daripada sponsor pula

1) 1 set fridge magnet dari Pulau Langkawi X 1 by Mrs Upham

2) Wallet X 1 by Myra Mokhtar


3) Buku Resepi Kek & Biskut X 1 by Hanisah 


4) Tudung bawal 3 tone & brooch X 1 by Firzara


giveaway kecik-kecik



Simple Giveaway by Suelynnda & TeratakVitamin

2013 giveawaya


Jun 11, 2013

SEGMENT: WINTER BLOGWALKING BY MYA




Nad tag Syira and Diana

SIMPLE GIVEAWAY by Syeeda Saniey



Hadiah:
Keychain, fm, dll.

Tarikh Tutup: 
27 Jun 2013, jam 11.59 malam

Cara pemilihan pemenang:
Bantuan Uncle Random.org

Jun 8, 2013

OMG First Giveaway By Qaisyara Raihana


Nad tag :

Azatie
Nana
Krol


Saiz seluar nad mungkin M kot. Haha entah, biasda tinggi 160 saiz seluar berapa eh?

But hadiah yang nad nak pilih semestinya maxi dress :)


Mega Giveaway by Cik Hawa

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH
Korang! Jom join Mega Giveaway by Cik Hawa yang julung-julung kali ini. Banyak hadiah lumayan dan menarik menanti anda :D

click banner untuk join.

Mega Giveaway by Cik Hawa ini disponsor oleh Mayini, Deena, Memey, Isamudin Isa, Syauqah, Mastura, Nur Zack, Simple Syara, Adam Faiz, Haida, Nyamuk Terbang, Ifah Dafila, Kaqyonk Fauzi, Mazni, Eymasu, Bubu Lalola, Cikgu Hailmi, Nur Zahirah