May 29, 2013

contest : jom main teka harga

assalamualaikum

kali ni cik siti nak buat contest....nak join? 

cara nak join contest

  1. Follow ciksiti.com
  2. Like Page ciksiti.com 
  3. Like Page The Fashionholic MY 
  4. Klik dan tunggu sehingga habis loading...JUJUR... LINK1, LINK2, LINK3, LINK4 , LINK5
  5. Buat entry bertajuk "contest : jom main teka harga"
  6. Copy code di bawah untuk paste dalam entry (cara-cara nak paste, pegi dekat HTML dan paste)
  7. Tinggalkan link entry dalam kotak comment entry ini...(jika diletakkan dalam entry lain, penyertaan anda tidak sah)





then pergi balik dekat "compose" untuk menjawab soalan dibawah...



SOALAN : BERAPA RINGGIT MALAYSIA KAH HARGA KETIGA TIGA MASK DI DALAM GAMBAR DI ATAS?

JAWAPAN : RM14.70
Actually Nad peminat tegar mask. Hehe so memang banyak terjah Sasa and Watson. Harga standard satu mask RM4.90. And kalau promotion pun 4pcs RM10. So 3pcs Nad teka RM14.70 :)

HINT : TAK ADA SEN...HARGA RM 20 KE BAWAH (update)


TARIKH TUTUP : 31 MAY 2013 , 11 MALAM

pemenang akan dipilih melalui jawapan yang TEPAT dan PANTAS....dan hadiah saguhati akan diberi kepada top referral...

hadiah PEMENANG : topup RM10
hadiah TOP REFERRAL : topup RM5
semua PESERTA : akan dimasukkan ke dalam bloglist cik siti


#hadiah akan ditambah jika ada yang ingin menjadi sponsor!

#bagi yang ingin sponsor, semestinya blog anda akan di follow oleh peserta (jika ada syarat lain, sila beritahu)..berminat? PM cik siti di SINI



3 comments:

  1. kepada para peserta, korang boleh tukar harga....hint : RM10 ke bawah...tidak mempunyai sen....

    ReplyDelete
  2. pemenang sudah diumumkan... terima kasih kerana join....http://www.ciksiti.com/2013/06/pemenang-contest-jom-main-teka-harga.html

    ReplyDelete