May 31, 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





May 30, 2013

Give away by aqma Craft



Saya suka handmade craft kerana ianya kelihatan tradisional dan sy memang gemarkan barangan craft (DIY). Sy sgt berharap sy tahu nak buat :(


Nad tag kak Azatie, Mira and Alisya

3rd Annivesary GA Blog by Emas Putih

align: center;">

22 MAY 2013 - 05 JUNE 2013


1st BIG GIVEAWAY DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA

*
Alhamdulillah..Syukur ke hadrat ilahi kerana dengan rahmat-NYa, Farisha berjaya menganjurkan
"1st Big Giveaway Diari Sedetik Lebih Farisha"
bersempena pertengahan tahun 2013
Kejap je masa berlalu,kan?

Pencarian Sponsor telah dimulakan pada 22/04/2013 dalam entry INI. Mula-mula nak mencari sponsor, teragak2 jugak takut tiada yang sudi sponsor. Tapi alhamdulillah, sponsor semua amat baik hati dan sporting! Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada sponsor-sponsor kerana menyokong 1st Big Giveaway ini

Jadi, pada hari ni, 15/05/2013 rasmilah pembukaan Big Giveaway ^.^ 
(sambil ambil mood potong ribbon merah..hehe).. 
Audience...Please Clapping your hands! :) Clap! Clap! Clap!!

Hadiah berjumlah RM 800.00 untuk dimenangi!! 
50 pemenang utama di cari!

Para peserta dikehendaki JUJUR ketika melakukan tugasan yang diberi. Semua tugasan adalah WAJIB sebab Hadiah yang akan diberi adalah berbaloi dengan usaha korang menyiapkan tugasan
(Seandainya korang menang Hadiah GA dari Sponsor yang terlibat dan didapati korang tak follow Blog/ like Facebook /add friend Facebook sponsor tersebut, automatik hadiah akan terbatal dan digantikan dengan pemenang baru)

Antara syarat-syarat penyertaan :-
1) Mempunyai blog dan Warganegara Malaysia.
2) Tinggal di Malaysia
3) Follow blog ini (untuk mengetahui update terkini GA)
4) Follow, Add Friend dan like sponsor.
5) Paling Wajib - Copy coding yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML.
6) Letakkan URL entri di ruangan komen di bawah.

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]  


Follow Blog Sponsor


WEEWEENNIE (follow guna Button, bukan Widget) 


Like Fan Page Sponsor





 Add Friend Facebook Sponsor


BEUTSKIN ESSENCE DATYN MIA 
NATURACTOR COLLECTIONS 
CAPTURE BOOTH 
MAKAN COKELAT ZAI 
NATURACTOR COSMETICS 
(**tambahan - sila like & share mana2 gambar produk dalam album sponsor Naturactor ini**)
MAKAN COKELAT ZAI 
NUR IZZUREEN 
SITI NOR AMIERA 

Klik Iklan Sponsor 
 (tunggu sehingga habis loading)


http://bit.ly/14ZrpY1
 http://bit.ly/ZP9QVX
http://my.sharings.cc/syaika/share/SmoothManageable/
http://my.sharings.cc/syaika/share/LibresseShineOn

Follow Twitter 



Hadiah-Hadiah Terhebat


Top Referral x 1

 1) Produk SNE (Excel Tea) bernilai RM75 + 1 hamper cenderahati bernilai RM20 + 1 keahlian percuma SNE
+
2) Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 + Percuma Baucer RM50 bagi pembelian Kad Kahwin
+
3) 2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel


 Hadiah Cabutan Random.org


Vital Energy Q10 Lotion (Toner) + Compressed Mask bernilai RM 85 x 1 pemenang
Vital Energy Whitening Lotion (Toner) bernilai RM 80 x 1 pemenang
Serbuk Cheeze bernilai RM 75 x 1 pemenang
Set Kecantikan 3 In 1 Nour Ain bernilai RM 52 x 1 pemenang
Shawl Half Moon Sakura bernilai RM 45 x 1 pemenang
Mini Fondue Porselin bernilai RM 45 x 1 pemenang
Adjustable Slimming Belt bernilai RM 40 x 1 pemenang
Wangian Kasturi Puteh Syifa bernilai RM 35.90 x 1 pemenang
 Kain Pasang Cotton bernilai RM 30 x 1 pemenang
Jam Dinding Limited Edition (Customized) bernilai RM 25 x 4 pemenang
Chocolate Love Box bernilai Rm 25 x 1 pemenang
Shisheido Black Mask 5 pcs bernilai RM 18 x 1 pemenang
Top Up RM 10 x 4 pemenang
Top Up RM 5 x 3 pemenang
2 pcs Book Mark Limited Edition Bear Comel x 11 pemenang 
Baucer Anis Felt Craft 10% x 3 pemenang
Header Blog x 5 pemenang



Hadiah Saguhati Random.org

Review Blog x 8 pemenang

KLIK GAMBAR UNTUK LIHAT HADIAH

Rajin-rajin la korang promote GA ni ye sebab Farisha nak cari banyak pemenang!!
Di samping tu, korang berpeluang menang hadiah Top Referral bernilai RM 170!!

**Sepanjang 1st Big Giveaway ini dijalankan, akan terdapat promosi + hadiah percuma yang akan diberikan kepada pengomen yang bertuah oleh Para Sponsor! Nak tahu entry yang mana?
Tunggu! *-*

Tarikh Tamat  : 15/06/2013, jam 12 tengah malam
Pemenang akan di umumkan pada 18/06/2013

Sekian Terima Kasih 

 
*

Mei topap giveaway by Cik Yaya



Celcom User :)

Nad tag Sofiyya and Yana

Segmen Menang Blouse Tribal #2


Hadiahnya :

*gambar hiasan*

Seorang pemenang akan dipilih menggunakan random.org

Segmen Top Up by Siti Aisyah Khalil



Hadiah-hadiah
1.Top Up RM5 - 1x
2. Top Up RM10 - 1x
3. Top Up RM5 (Maxis) - 2x
4. Mystery Gift - 16x

Mega Topup Giveaway By AS



Celcom User :)

Pemilihan Pemenang 
 - Top Refferel x3
 - Random x35


RM 10 By AtinTory - Maxis/Celcom > 2                        
RM 3 By NurulAtiqah - Maxis > 1                                
RM 5 By SharinaElyana - Celcom/Digi/Maxis > 2           
RM 5 By NurEdrina - Celcom/Maxis/Digi > 2                 
RM 3 By FiqaNsz - Celcom > 1                                   
RM 3 By WanaWazm - Celcom/Maxis > 2                     
RM 5 By Ninaa Zaini - Bebas > 4                                
 RM 5 By Nurul - Maxis > 1                                         
RM 5 By NurAlja - Maxis/Celcom/Digi > 1                     
 RM 5 By LabyRinth - Digi/Celcom/Maxis > 3                
 RM 5 By KhairunnisaHassan - Bebas > 1                    

 Doodle Full Body By RienRose > 2      
 Bloglist By Amirah Safiee > 5            
 Review Blog By Za > 10
 Bloglist By Nabila Medan > 3
 Keychain Nama By Mahirah > 2  
 Voucher RM 5 Di My Online Shop By Amirah > 2
 Voucher RM 10 Di My Online Shop By Amirah > 2

"Segmen Topup Holidays"



Hadiah
Topup RM10 X 2
Topup RM5 X 2

Simple Giveaway by Cik Tin




2 x buku, 1 x cd khas
by IMPREZAAWIE


1 x Doodle
by AFIFAH HAYATI


2 x Topup RM3
by EKATIKAH


6 x Topup RM5
by HANAJUEAZIZYATTAKASAH, FARRA


1 x Topup RM30
by ELIH JAPAHAR


5 x Brooch Ribbon
by Yan


8 x Header
by IBNUISMAINIALYAAYANA


2 x Button Budge
by EDA


2 x Review blog
by YANA


2 x Crochet Phone Casing
by TheRosputih, Crochet-Manik


4 x Keychain Handmade Felt Craft
by CHN


1 x Handmade Eiffel Tower Faux Suede Bracelet
by NAJIHAH

Giveaway : Saya suka Photobooth Props



 HADIAH PEMENANG

(3 pemenang sahaja yang dicari ), pemenang boleh request photobooth prob ikut cita rasa dengan menukar TEXT , COLOUR or etc . Sponsor by WeddingExpressProps



HADIAH PEMENANG : SATU SET PHOTOBOOTH PROP !