Nov 11, 2012

SEGMEN : AKU BLOGGER BERTUAH BY IZZAH ISMAIL

Preview


Nad suka berblogging sebab seronok bila kita dah datang blog orang lain, and then orang tu singgah balik blog kita. Rasa macam ehh ada orang hargai kita datang blog mereka. Hehe. So takda lah hasil penulisan kita terbiar camtu je.


  • 1 orang bakal menerima Top Maroon by FANATIQUE
  • 1 orang bakal menerima Cadar Murah
  • 1 orang bakal menerima RM10/20 Wang Tunai @ Topup by Sue Pelik
  • 10 blog bakal berada di Bloglist Forever di blog Izzah Ismail 
  • 1 blog bakal di Review blognya+berada di Bloglist Ever di blog Sue Pelik
  • 3 orang bakal mendapat brooch by Sueshie Collection 
  • 1 orang bakal menerima Hadiah Misteri by Fiqah Cekumi 

1 comment:

  1. T.E.R.I.M.A.K.A.S.I.H sebab join ! Hihihihii ,adakah anda blogger yang bertuah ? Nantikan pengumuman pemenang esok pagi atau esok petang :')

    ReplyDelete