Nov 4, 2012

1st Giveaway by kumbang jingga



Hadiah : Novel

Nad bukanlah pecinta novel. Sbb bg nad macam membazir huhu. Satu novel dah mencecah RM20-30. So kalau nad rasa nak baca pun nad cuma amik novel-novel lama ibu time dia gila novel and baca ulang ulang je. Bukannya nad tak suka membaca, tp kalau dah baca tu takboleh nak stop. Sampai semua kerja takleh nak jalan, khusyuk sgt la tu kononnye. So kalau nad berpeluang jd pemenang pun, nad takde nak sia-siakan novel ni begitu sahaja. Confirm baca punya~ :) hihi

No comments:

Post a Comment