Nov 25, 2012

LiesAzemi first Giveaway



Hadiah-hadiah
Ladybird felt bookmark,
Hair scarf felt,
Felt Keychain with name,
Felt Mini pillow,
Satin Polka Dot Shawl,
2 x RM5 any mobile network top up,
Felt Mini Owl 
Hadiah akan diupdate dari mase ke semase. 

2nd anniversary GIVEAWAY by SHxoxo


Hehe.. Apa yang saya nak kata..

Before this pernah join GA pika :) sy ingat lagi.. tp masatu tak ada rezeki
So insyaAllah siapa tahu kalini ada rezeki sy
katsini kan?
he he he


hadiah adalah seperti berikut:-


1) Oversized Crumple Shawl
2) Aquamarine Shawl
3) Mustard Pastel Shawl
4) Blue Pastel Shawl
5) Statement Collar Necklace
6) Sheseido Masker

Antara hadiah yg disediakan-


LOMO AQUATIC
x1 by Cute Catch | LIKE

SMURF VERSI THUMBDRIVE 8GB
x1 by Yan Salina | LIKE


TOPUP RM 10
x3 by Farahin | LIKE

x1 by Cik Mun | +FOLLOW

NOVEL
x1 by Nazurah | KLIK

EDIT BLOG
x2 by Huda | +FOLLOW
x2 by Haryani | +FOLLOW
x1 by Cik Lululs | +FOLLOW

DESIGN BLOG x1
HEADER x3
by Fatimah Azzahra | +FOLLOW

JELLY LENS
x1 by Cik Tyra Lee | +FOLLOW

EYES LENS (0 degree)
KERONGSANG REBEN
x1 by Cik Lululs | +FOLLOW

TOMATOX MASK
x2 by Syuhada Salleh | G+1 PADA ENTRY INI

BARANGAN BERNILAI RM 15
*Klik pada tulisan untuk tengok*
by Afievy Ivy | +FOLLOW

BARANGAN BERNILAI RM20
x1 by Sheila Eiman | +FOLLOW

BLOG REVIEW
x3 by Mohd Noor Syawal | +FOLLOW

GIVEAWAY 2012



Three lucky winners will get lovely+nice mystery GIFTS :D

Nov 13, 2012

segmen gua nak topup


Saya nak topup aiyahassan kerana maxis sangat kedekut dalam memberi topup free T.T

Nov 11, 2012

SEGMEN : AKU BLOGGER BERTUAH BY IZZAH ISMAIL

Preview


Nad suka berblogging sebab seronok bila kita dah datang blog orang lain, and then orang tu singgah balik blog kita. Rasa macam ehh ada orang hargai kita datang blog mereka. Hehe. So takda lah hasil penulisan kita terbiar camtu je.


  • 1 orang bakal menerima Top Maroon by FANATIQUE
  • 1 orang bakal menerima Cadar Murah
  • 1 orang bakal menerima RM10/20 Wang Tunai @ Topup by Sue Pelik
  • 10 blog bakal berada di Bloglist Forever di blog Izzah Ismail 
  • 1 blog bakal di Review blognya+berada di Bloglist Ever di blog Sue Pelik
  • 3 orang bakal mendapat brooch by Sueshie Collection 
  • 1 orang bakal menerima Hadiah Misteri by Fiqah Cekumi 

End Year Giveaway by Fatin Alyaa



TOP REFERRAL
1 x Hadiah Misteri by Fatin Alyaa
>> Follow | Klik | Klik




2 x Felt Name by Miss F2 Craft
>> Follow | Klik Klik




3 x Getah Rambut Corak Bunga Ros by therosputih
>> Follow




5 x Voucher discount RM5 by Dee's Closet Shop
*dgn setiap pembelian RM30 ke atas
>> Like



Shopping Voucher by Lavia Heart Couture
1. 5% - 10 winners
2. 10% - 2 winners
>> Like | Follow | Twitter




1 x wallet/purse by Branded Bag Outlet*pilihan pemenang
>> Like + Wajib Share 5 Gambar dlm album




2 x Topup Celcom RM5 by Izzah Ismail
>> Follow


1 x Topup Celcom RM5 by Qa Qaisarah
>> Follow | Like | Join










*gmbr hiasan shj
1 x Blouse by Beta Kupu
>> Follow




1 x Header by Aten
>> Follow | Twitter | Like

1st Giveaway by Shakira Pathi



HADIAH-HADIAH (1 untuk 3 orang) :
1. Tudung bawal obama x3
2. Brooch bunga x3
3. Keychain comel x3
4. Review blog


Oww yeah! Dan yang menariknyaaa, hadiah mungkin bertambah jika penyertaan bertambah ^^ hee. So jom kita join ramai ramai jom kawan kawan?

Topup FREE by Apih



Nad guna link Maxis 

Nad perlukan topup ni sangat sangat kerana credit memang RM0.00 sekarang ni hahaha. Maklumlah, cuti sem. Duduk rumah je kan, so cam tak ke mana sangat. Nak keluar pun malas. So sekarang hanya bergantung pada whatsapp dan bbm sahaja. Sekian~ hahaha

" Saya join GA 2012 Nurul Yui "



Saya join GA 2012 Nurul Yui kerana saya sememangnya seorang yang suka mengambil peluang. Hihihi ;p Anddai ada rezekiku di sini.....

Simple Giveaway "Choose and Random"


Nad tag :
Annez
Liyana

Twinshopylicious Giveaway


Hadiah : Koleksi barang daripada kami

Apa agaknya barangan itu ya? Hee, sama sama kita nantikan~


Nad tag :
Ainaa
Liyana

Nov 10, 2012

Segmen cuti-cuti by erny


Hadiah-hadiah yang bakal anda miliki:
1. Dress
2. T-shirt Muslimah & Homemade Chocolate
3. Top-up RM10
4. Skirt & Muslimah Blouse
5. T-shirt Soulmate & 1box mini calender (100 pcs)
6. Rings
7. Sehelai selendang kasih
8. Sling Bag Coach


Haa, menarik kan hadiah dia? Jom ramai ramai join :) Click banner ya

Nov 9, 2012

SEGMEN : 2nd Anniversary Giveaway by QCEY


Hadiah yang disediakan sangat menarik!


t.shirt soulmate sepasang  1x
custom Mini Kalendar 2013 1box (100pcs) 1x
Fancy Brooch 1box (12pcs) 2x
custom Header + Doodle 2x





Nad tag kak Fieda dan Anis :)

Contest: Saya Sayang Kamoo Sahabat ^_^

The Diary of Didiey


Sahabat. 

Merupakan seseorang yang penting dalam hidup kita. Seseorang yang kita selalu luangkan masa bersama. Ada bersama kita tatkala suka, duka, manis dan tawa. Apalah ertinya sebuah kehidupan ini tanpa dihiasi oleh sahabat.

Sahabat meupakan seseorang yang selalu ada di sisi kita apabila kita memerlukan mereka. Yang boleh mendengar luahan hati kita. Yang akan menjadi pendengar setia kita. Yang turut menjadi penyokong dalam setiap perkara positif yang kita lakukan. Tanpa kamu, siapa lah aku wahai sahabat..


Perkenalan pada sem 1 di uitm penang membawa beribu makna terhadap kami. Disebabkan kami datang dari jauh, so tak berapa ramai kawan katsini. Sebab tu lah kami lebih rapat.


Awak lah teman makan.
Awak lah teman di kelas.
Awak lah teman di kala bosan.
Awak lah teman untuk melepak.


Bukit Bendera.


Padang Kota Lama.

Persamaan kami berdua, bila dah keluar berjalan memang agak lupa nak balik. Kami memang akan menghabiskan masa bersama pada hujung minggu :)


Haa, dah macam berdrama kan kitorang?


Awak lah teman makan sy. Dah banyak tempat makan kita jelajah kan? c:


 Siap ada baju sahabat lagi tau :p hihihik. Try dalam fitting room sesama then snap and beli! :D
Kami betul betul beli.


Kenangan bersama tidak mungkin ku lupakan. Semoga kita terus boleh menjadi sahabat untuk sem sem yang mendatang. Tanpamu sahabat, boring lah aku di u tu hihihi ^^



Happy 1st Anniversary Giveaway by Girang ★


Yang best!
Blog kemas
Soft colour
Gaya penulisan yang menarik

Yang tak best!
Lagu tuuu
Tulisan kecil sgt :p hehe

"1st Giveaway by Makcik Superman"



 Hadiahnya ialah :

Beg clearance (1 pemenang )
sponser by noona Shoppe  (like)



Topup RM5 Digi/Celcom (2 pemenang)
sponser by Makcik superman , Page sini (like)



Voucher dari Dee's clset shop (like)
( 3 pemenang )
Cover Photo


Butik Cinta Zulaikha Like/ADD
(1 pemenang)


2 tudung (1 pemenang)





Kedai Online Atika Aula LIKE
pantiliner herba (2 pemenang )



Haa menarik bukan hadiah yg disediakan? Kalau awak rasa nak join, sila click banner di atas sekali :) Goodluck semua

AinHaQis' Giveaway




Teka-teki 

ok .! ingat jangan tiru jawapan orang lain ..
1 : Saya ada tiga kepala , empat tangan dan lima kaki . siapakah saya ?
2 : mana lebih panjang ? ekor tikus ataupun ekor kuda ?
3 : lampu apakah yang apabila dipecahkan, keluar orangnya ?

klu : mudah lagi senang kerana ianya tersangatlah mudah.


Penipu
Ekor tikus
Lampu jiran tetangga :D


Nov 4, 2012

Mrs. Hairul Fastest Crazy GiveAway


Done :D
Harap harap nad antara peserta yg menang ;p


~GIVEAWAY Border Lace dari Nisa~


Pada pandangan nad, blog Nisa dah okay sebenarnya. Dan apa yg nad paling suka kat blog Nisa adalah background colour turquoise tu :D hehe nampak ceria je jadinya. Susunan layout apa semua kemas dan tersusun. So tiada masalah :)


Hadiah bagi giveaway ni :



BORDER LACE DARI BANDUNG...
2 METER 
yang bernilai RM100!~


So sesiapa yang nad bg pandangan blog Nisa and berpeluang menang border lace tu boleh click banner 

"GA Eyna Lollipop"



Hadiah-hadiah dia adalah pashmina :D Yayyy!

Nad nak tag

1st Giveaway by kumbang jingga



Hadiah : Novel

Nad bukanlah pecinta novel. Sbb bg nad macam membazir huhu. Satu novel dah mencecah RM20-30. So kalau nad rasa nak baca pun nad cuma amik novel-novel lama ibu time dia gila novel and baca ulang ulang je. Bukannya nad tak suka membaca, tp kalau dah baca tu takboleh nak stop. Sampai semua kerja takleh nak jalan, khusyuk sgt la tu kononnye. So kalau nad berpeluang jd pemenang pun, nad takde nak sia-siakan novel ni begitu sahaja. Confirm baca punya~ :) hihi

First GA by TirahZairi






So nad tag Kak Nanie ^^

Nov 3, 2012

Menang Voucher Lens RM10




Hi Assalamualaikum.. Sebenarnya mula mula nad tengok entry ni, nad ingat menang contact lens. Huhuhu. Rupanya menang voucher RM10. Td nad dah terjah page Dazzling Lens  penaja hadiah nad ni. Memang pelbagai dan cantik cantik juga design lens katsitu. And purata harga lens adalah RM35. So kalau nad guna voucher ni, nad boleh dapat dalam RM25 camtu lah. Save sikit RM10 kan? ^^ Nad menang giveaway ni kat blog Aini :)