Oct 13, 2012

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com


Hi Assalamualaikum..

Okay, sebenarnya ini adalah blog keadua nad. Main blog boleh click di sidebar kanan tu. So overall dah 2tahun jugalah nad berblogging ya :) And dari 2 tahun tu macam macam kenangan manis/pahit yang nad sendiri dah lalui.


Kenangan manis.
Seronok rasanya bila kita buat entry then ramai yang bagi response, so takda lah rasa macam sia sia je kita meluahkan perasaan. Kadang rasa lega, seronok, kelakar and bermotivasi. Cause kita dapat feedback daripada pelbagai jenis orang kan. Selain tu, nad juga dah lama active join contest sana sini, before wujudnya  blog ni. And bila van pos laju tu sampai rumah, lepas dah bukak bukak hadiah semua, perasaan tu makin buat kita rasa membuak buak nak join contest. Seronok sangat.


Kenangan pahit.
Actually, macam takda sangat kenangan pahit sbb nad jenis yg tak amik hati/kisah sangat. Just kadangkala ada comment yang secara tak langsung menyakitkan hati kita. Sebenarnya takdalah menyakitkan hati, nad tau comment tu menuju ke arah kebaikan. Cuma saya sendiri yang rasa malu akan teguran tersebut..

No comments:

Post a Comment