Oct 13, 2012

First Give Away by ftnjwa.blogspot.com


Hi Assalamualaikum..

Kali ni nad join giveaway dari Fatin pulak. Hadiah hadiah yang disediakan memang awesome, takyah cerita dah. Memang awesome habis lah. rasa macam rugi sangat kalau peluang ni terlepas begitu sahaja. So, sebelum tarikh tamat, mari kita join~ Click banner k?

Antara hadiah :

1) WJ8132 Color Stripe Jacket Yellow x 3
NOTE : Good news kepada yang berminat dengan jacket ni, hadiah di-triple-kan! So, akan ada 3 orang yang akan dapat jacket ni. YEAY!!! :D


2) WD2389 Korea Fashion Maxi Dress Yellow


3) RM 30 - Cash or Top Up
4) RM 20 - Cash or Top Up x 2
5) RM 10 - Cash or Top Up x 3

*AKAN ADA PENAMBAHAN HADIAH* 


Nad tag :

2 comments:

  1. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya jugak,

    Terjah sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-fatin-najwa.html

    BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  2. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    ReplyDelete