Oct 22, 2012

2nd Giveaway By Secret AKU DAN ???



Aku dan ???

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Tudung bawal ^_^


Yeah, since tudung bawal dah semakin famous sekarang ni. Maka, aku pun membungkus segala shawl pashmina yg aku ada and start kumpul koleksi tudung bawal plak. Daripada jenis bawal plain, yang ada batu kat kepala, kerawang kat kepala. Semua jenis la mula dikumpul. Auww, aktiviti kelihatannya agak membazir bila semua yang aku rasa menarik aku nak beli. Tapi nak buat macam mana, dah nama pun perempuan kan.. So, keinginan tu tetap ada. 






1 comment:

  1. thnx join! Omeynya akak~ ^^ Nanti farah follow kat blog peribadi akak ye..

    ReplyDelete