Oct 29, 2012

1st Giveaway by Makcik Superman


Banyak hadiah menarik disediakan utk para pemenang :)

Jom join?

Beg clearance (1 pemenang )
sponser by noona Shoppe  (like)


Topup RM5 Digi/Celcom (2 pemenang)
sponser by Makcik superman , Page sini (like)



Voucher dari Dee's clset shop (like)
( 3 pemenang )
Cover Photo


Butik Cinta Zulaikha Like/ADD
(1 pemenang)


DeGorgeous Fashion House  Like
2 tudung (1 pemenang)





Kedai Online Atika Aula LIKE
pantiliner herba (2 pemenang )


Ice Watch Giveaway By Mibz and Alya Jane

Photobucket


Hadiah dia memang sangat menarik okay

3 ice watch disediakan utk 3 orang pemenang bertuah

Apa lagi? Jom join sama sama?

Click banner ya

Contest : lailai~ Follow Mehh By Aina


Hi! :) Do keep in touch ya ;)

Oct 24, 2012

Guess & Win is back!

 --------------------------------------------      Start Copy ----------------------------------------

Guess & Win is back at My Mom's Best!

You need to guess how much I spend on my son in One Utama.
I bought him new pant, new sandals, and new underwear.
The person with most close guess on how much I spend, win the
Hello Kitty Mask
Flowery pin handmade Jewelry by S

You need be GFC follower of my blog with address in Malaysia for postage!
You are require to blog this contest at your blog and leave the link in this post.
Your blog need to be at least three months old.
Start copy and End Copy is where you need to do, don't forget to add the of Hello Kitty mask and Kiss Me picture above in your post!

You can start guessing after posting the link of entry in this post.
You may guess many times, each comment with one guess only.
Guess & Win ends at 12 midnight on 26 October 2012 (Friday).
------End Copy ---

Tea Tree Dry Skin Relief by Thursday Plantation Giveaway


Hi Assalamualaikum :)

Tea Tree Oil ialah sejenis treatment yang baik untuk mengecut dan mengeringkan jerawat. Itu adalah apa yang saya sendiri sedia maklum. Dan satu-satunya sebab saya inginkan sangat Tea Tree Dry Skin Relief ni kerana suaatu masa dahulu saya sendiri pernah mencuba tea tree oil keluaran The Body Shop. Tapi lama kelamaan, sebotol kecil tu telah pun habis -.- Dan modal utk beli the other one pula tidak ada. So that's why saya stop sekejap pakai product ni. Tapi saya amatlah berbesar hati utk jika saya berpeluang untuk mendapatkan tea tree oil ni secara percuma :') cause I know how the effect on my skin :)

Oct 22, 2012

1st GA by me



Sangat simple. Dan hadiah dia.....

PERFUME!!

SPECIAL GIVEAWAY by therosputih

Special giveaway ni terbahagi kepada 3 bahagian :

Pengomen Terbanyak x1
Entry Kreatif x1
Pemenang Cabutan Bertuah x3


Disebabkan aku ni sangat lah tak berapa nak pandai buat entry kreatif, maka aku hanya berserah kepada pemenang cabutan bertuah. Namun, aku akan tetap berusaha utk menjadi pengomen terbanyak. Sebabnya... aku dah jatuh hati pada hadiah dia iaitu


crocheted elmo untuk Pengomen Terbanyak
crocheted cookie monster untuk Entry Paling Kreatip

atau
atau
crocheted phone casing untuk 3 Pemenang Cabutan Bertuah
*boleh request warna, corak dan saiz (bergantung kepada saiz telefon)

hadiah adalah handmade by jualbelicrocheted

2nd Giveaway By Secret AKU DAN ???



Aku dan ???

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Tudung bawal ^_^


Yeah, since tudung bawal dah semakin famous sekarang ni. Maka, aku pun membungkus segala shawl pashmina yg aku ada and start kumpul koleksi tudung bawal plak. Daripada jenis bawal plain, yang ada batu kat kepala, kerawang kat kepala. Semua jenis la mula dikumpul. Auww, aktiviti kelihatannya agak membazir bila semua yang aku rasa menarik aku nak beli. Tapi nak buat macam mana, dah nama pun perempuan kan.. So, keinginan tu tetap ada. 






Oct 21, 2012

Menang shawl dari Maniq

Hi Assalamualaikum.. 

Alhamdulillah setelah sekian lama nad cuti dr dunia contest cz busy dgn study. Tp still ada juga rezeki even tak banyak pun kan hihi. The latest one shwal dari Maniq Hijab Store. Balik je Selangor dari Pennag terus je bukak hadiah ni hee.

Nad suka sangat sbb kain kain jenis satin punya and ada 2 corak :) Nad belum ada lagi shawl camtu.. Kalau korang nak usha pergilah dekat link tu eh


Mini GA by Lyanas Studio


Hi :) Kalini nad nak join GA daripada Lyana. 

Actually nad join giveaway ni sebab nad memang seorg yg suka mencuba nasib. Rasanya macam rugi pulak kalau tak join. Mana tau Lyana pilih nad ke? *cehhh berangan~ Lagipun nad sebenarnya tengah mencari cardigan hihi. Semalam ada beli sleveless maxi dress. So cam haa, mana tau ada peluang nad nak dapat cardigan tanpa perlu keluar duit ke kan? Hehe sebab tu lah :S


Untuk ini, nad tag

Oct 19, 2012

Segmen Senyum Nampak Gigi by Ilia Zamri


Ni gambar gambar yang nad pertaruhkan ya :)







Aishh, gambar pecah pula. Takpe kan? Hee. Hope nad terpilih as one of the winner. InsyaAllah :)



Senarai Hadiah :

- Pemenang pertama : Tudung bawal leopard , topup RM5 , spec hello kitty dan headband .
Follow sponser dan subscribe  Kak Atiqah ney :D ) 
- Pemenang kedua : Tudung bawal leopard , topup RM5 dan spec hello kitty :D
- Pemenang ketiga : Tudung leopard dan topup RM5 .

- Saguhati : Baju T-shirt Superman :D ( 5 orang )
- Peserta terawal : Keychain random :) ( 3 orang )









Oct 18, 2012

CONTEST : Berapa tahun sudah?


Assalamualaikum.. 

Nad nak teka ni.
 2tahun

Harap harap betul la tekaan sy tu ^^

Giveaway Buat Follower | Hadiah Kaspersky Internet Security 2013 Selama Setahun


Hadiahnya merupakan satu (1) lesen kod aktivasi Kaspersky Internet Security 2013 (tempoh sah setahun)*

Segmen SophieParisPutra Giveaway To you (GA2u)


2 pembaca yang bertuah akan menerima 
"Strawberry Milk Body Butter exclusive from SophieParis"(setiap satu)

Pemilihan 2 Peserta yang layak untuk mendapat giveaway (GA2u) 
adalah melalui cabutan bertuah.



Wahhh teringin nak merasa pakai SOPHIE STRAWBERRY MILK BODY BUTTER ni. Lagi lagi baru berapa hari lepas baca testimoni pasal ni. Ramai yg kata moistoriser ni soft and wangi :)


Nad tag :
Azatie sayang 
Cute Mum

"GiveAway tiket ke konsert amal KAEDLIVE bersama Hujan, Monoloque, Bittersweet dan ramai lagi"


Kalau nak menang click sini

Ini pulak link facebook and twitter #KAEDLIVE

Hadiah merupaka tiket ke konsert amal KAEDLIVE untuk 3 pemenang
2 pemenang akan dipilih secara random menggunakan random.org dan 1 pemenang dipilih berdasarkan top referral
Setiap pemenang akan mendapat 2 tiket secara percuma

Oct 17, 2012

Contest : Menang Top-up / Cash RM10 dan Kolagen Asli

Kologen Asli.

1. Laraskan BERAT BADAN dan HORMON.
2. Anti-bakteria, Pemecatan TOKSIN.
3. Menghilangkan SEMBELIT
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypotension
5. MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN kulit (anti penuaan)
6. Memulihara sel-sel kulit mati (JERAWAT), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan
KULIT dan RAMBUT, kurangkan KEDUTAN ,TEMPAT HITAM, SELULIT DAN JERAWAT
7. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
8. Membantu meningkatkan METABOLISME
9. Meningkatkan fungsi stomatch
10. Membantu Menghapuskan nefritis, Artritis, basal
11. Strength Strengthens saluran darah, mengurangkan penyakit sendi,
kecacatan Kolagen, Darah badan dan Purpura haemorrhagica
12. Meningkatkan PEREDARAN DARAH, Dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi orang-orang yang telah sarcoma atau TUMOR
14. SLIM UP abdomen dan PUNGGUNG anda, melembutkan kulit dan mengurangkan
sakit pinggang
15. Mencegah ANEMIA
16. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta lebih rendah sakit belakang dan sebagainya


SIAPA YANG BOLEH MAKAN KOLAGEN INI:
•Wanita dan lelaki
• Ibu mengandung – Kulit bayi jadi cantik, putih dan halus (untuk kandungan 6 bulan keatas shj). Ibu rasa bertenaga dan tidak mudah letih
•Ibu menyusui bayi- boleh makan tapi dengan syarat tidak boleh lebih 5 gram sehari kerana kandungan iron adalah tinggi.
•Kanak-kanak yang berumur 2 tahun ke atas
•Wanita selepas bersalin/berpantang tidak digalakkan makan rumpai laut hingga selepas 3 bulan bersalin kerana ia besifat sejuk.


Maklumat lanjut boleh click sini ye.. Btw, blog ni ada buat giveaway taw, korang join la eh? Kalau tak cukup 30 peserta nanti giveaway cancel :(

GIVEAWAY : Love Collection by Jaja Sutera


Hadiah-hadiah yang bakal diberikan kepada peserta adalah

Tempat Pertama
Seutas rantai leher bernilai RM 60.00 

Tempat kedua 
Seutas gelang tangan bernilai RM 40.00

Tempat Ketiga 
Sepasang subang bernilai RM 35.00

Tempat Keempat
Sepasang subang bernilai RM 28.00



Nad tag :
Fazira
Rabiatul
Azatie

Year End Giveaway #1


Hadiah Year End Giveaway #1 ialah ::
Bookmark Felt untuk 3 Pemenang tajaan Greennnpanda Craft.



 Year End's Giveaway&Contest oleh ecadwinkyasha.com ditaja oleh

Contest I am Luck Guys by HerKhairina



Hadiah menarik menanti anda :

First Winner : Beg x1 Pashmina x1 Barang kecantikkan x1

Second Winner : Hand watch x1 Shawl x2

Third Winner : Shawl x3


Simple je.. Kalau nak join click banner k? :)
 

Oct 14, 2012

Special Giveaway By Mizzs A



Hadiah-hadiah
                - 2x Love Paper Clip
   - Topup RM 5-Celcom shj

Simple je Giveaway ni, jom join? :)

Oct 13, 2012

SEGMEN + GIVEAWAY SE'SWEET' PAVLOVA

pavlova

Hee, nampak sedap kan? ^_^

Hadiah

-topup RM5 untuk penge'like' ke 50
-diskaun kek 20% untuk penge'like' ke 100 atau ditukar kepada topup RM5
-2 peserta akan dipilih random.com untuk topup RM5 seorang...

Giveaway Syoknya Raya by Nurul Aini


Tarikh hari raya semua ingat,
Make up tersedia untuk berdandan,
Pagi ini sungguh bersemangat,
Pakaian cantik tersarung di badan.

Solat lima waktu janganlah lupa,
Itu adalah kewajipan semua,
Sekali sekala dapat berjumpa,
Saudara yang jauh berkumpul bersama.

Sudah cukup cukup sudah,
Cukuplah dengan kata kata nista,
Tidak kira tua ka muda,
Ampun dan maaf sesama dipinta.

Mari bersembang dengan si parrot,
Petah bercakap dan kuat makan,
Tibalah pula acara favourite,
Tangan ditadah, wang dihulurkan.

Jarang jarang dapat amik gambar dgn ibu :')
Nasib baik ada hari raya

164 hadiah disediakan :o Lai lai join~
Click banner okay

GIVEAWAY :: Topup Percuma dari JOM SINGGAH


Hi Assalamualaikum :)

Kali ni nad join giveaway anjuran Jom Singgah pula. 

Hadiah : Mestilah Top up haha!
Pemilihan pemenang melalui cabutan bertuah yaa

Mini Giveaway!!


Nampak barangan di atas?

1. Sample pencuci wanita Lactacyd
2. Mask muka Elianto
3. Wet tisu & make up remover Kleener
4. Krim pencerah Fair & Lovely
5. Pencuci Muka Face Shop
6. Cekak rambut
7. Penyepit rambut
8. Sample Pencuci muka Esmeria
9. Sample Farmasi Foundation
10. Sample pelembab O'slee
11. Sample BB Maybelline
12. Krim pencerah Vatika
13. Sabun susu kambing
14. Bedak padat putih HOI TONG (Bedak Nyonya)
15. Bedak padat pink HOI TONG (Bedak Nyonya)
16. 2 Overbight/Heavy Flow pad dari KOTEX


Ini lah hadiahnya :)

First Give Away by ftnjwa.blogspot.com


Hi Assalamualaikum..

Kali ni nad join giveaway dari Fatin pulak. Hadiah hadiah yang disediakan memang awesome, takyah cerita dah. Memang awesome habis lah. rasa macam rugi sangat kalau peluang ni terlepas begitu sahaja. So, sebelum tarikh tamat, mari kita join~ Click banner k?

Antara hadiah :

1) WJ8132 Color Stripe Jacket Yellow x 3
NOTE : Good news kepada yang berminat dengan jacket ni, hadiah di-triple-kan! So, akan ada 3 orang yang akan dapat jacket ni. YEAY!!! :D


2) WD2389 Korea Fashion Maxi Dress Yellow


3) RM 30 - Cash or Top Up
4) RM 20 - Cash or Top Up x 2
5) RM 10 - Cash or Top Up x 3

*AKAN ADA PENAMBAHAN HADIAH* 


Nad tag :

GIVEAWAY ENTRI KE-1000 BLOG AESYA ZEALOUS



Hi Assalamualaikum..

Nad join giveaway anjuran Aesya Zealous pulak. Tak silap dulu dulu pernah jugak join giveaway yang dia buat :) tp takda rezeki hehhee. Entri yang ke-1000, besar jumlah tu. Nad yang dah 2tahun berblogging pun entry baru 200+ hehe. Nampak tak perbezaan tu? ;p


So antara hadiah menarik yang disediakan ialah :


dan

TOPUP RM 10 X 2


SPONSOR DARI BLOG THE RABUN : http://letopkeypad.blogspot.com/
  jangan lupa untuk follow blog http://letopkeypad.blogspot.com/