May 21, 2012

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia


2 komen positif mengenai kerjaya sebagai seorang nurse :
- Mendidik kita menjadi seorang yang penyabar dan penyayang.
- Dapat menaburkan bakti kepada masyarakat.


Seriously kalau mengikut firsat Nad.. Cehh :p Kerjaya sebagai nurse ni takde yang negatif kot. Diaorg dah banyak berkoraban masa dan tenaga nak jaga orang orang sakit. Tugas diaorg ni dah macam doktor ^_^

Dan malangnya, Nad tak belajar lagi camne nak buat doodle, so part jam tangan tu FAILLL haha

4 comments:

  1. Jom join giveaway saya dan partner2 :DDD

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/05/birthday-giveaway-with-partner.html


    dua tajuk yg sama tapi berbeza :D

    ReplyDelete
  2. Jom join giveaway -->

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/04/birthday-giveaway_27.html

    http://cerita-amna.blogspot.com/2012/05/birthday-giveaway-with-partner.html

    Sama tapi tak serupa :D

    ReplyDelete
  3. jom join
    http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    ReplyDelete