May 27, 2012

May 26, 2012

BellaJane First Giveaway


Nad tag Azatie Sayang, Cempaka Kuning, Cute Mum

First Giveaway!


Hadiah hadiah menarik yg disediakan :)

Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10 

Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang)

Set C : Topup RM15

1st Giveaway by Nabila Medan


Nad tag Nadia / Liya / Yanaa

1st Giveaway by Dhia Johary


Nad tag Kak Ina / Azatie

Tudung Murah Collections GIVEAWAY !


Nad tag : Zoe / Joel / kak Ina

May 21, 2012

1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia


2 komen positif mengenai kerjaya sebagai seorang nurse :
- Mendidik kita menjadi seorang yang penyabar dan penyayang.
- Dapat menaburkan bakti kepada masyarakat.


Seriously kalau mengikut firsat Nad.. Cehh :p Kerjaya sebagai nurse ni takde yang negatif kot. Diaorg dah banyak berkoraban masa dan tenaga nak jaga orang orang sakit. Tugas diaorg ni dah macam doktor ^_^

Dan malangnya, Nad tak belajar lagi camne nak buat doodle, so part jam tangan tu FAILLL haha

May 19, 2012

1ST Giveaway by KIERA RASHID


Saya Nak Brooch Ribbon Tu, Boleh Tak fiQRa ?


Nak jugak nak jugak~ :D please? 

Topup Giveaway by Nabeel Fikree


Anda nak menang top up? Sertailah sekarang. Sila click banner..



1st GA:MairaDiana Nak Kasi Brooch


Nak join click banner okie ^^

LUCKY DRAW RM 100


Dah ikut syarat dgn jayanya.. Moga ada rezeki Nad di sini.. Amin..

GA TERSEMPOI!!


 'Like' page Audrra Blossom --->letak komen dan link blog --->bagitahu di komen entri ini.

Tarikh tutup: 10 JUN 2012

Hadiah : Surpriiiiiiisssee....

DNC 1ST GIVEAWAY


Nak join click SINI yea :)


Ann Anniversary Give Away 2012


Referral saya hairuliza :)

2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna


Nad tag kak Ina, Sofiyya and Nadia

Special Mother's Day Giveaway!!


Nad tag kak Ina dan Joel
 

Cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA


Anda nak menang barangan IKEA? Alaab arangan IKEA yang comel comel tuh Hihi
Kalau nak jom click banner dan sertai cabutan bertuah nie



May 17, 2012

'AWESOME Give Away by Raqibah Najwa


Nad berkenan sangat yg colour violet tu :D 
Hope sy yang bertuah, amin..

May 13, 2012

Penyu Menangis Giveaway @ Jemari Asmara

 

Hadiah pertama:
Hadiah misteri bernilai RM50.00 dan Ganu FM

Hadiah kedua:
Hadiah misteri bernilai RM40.00 dan Ganu FM

Hadiah ketiga:
Hadiah misteri bernilai RM30.00 dan Ganu FM

Hadiah saguhati:
Ganu FM x 6 pemenang


Sungguh menarik bukan?

GA dari akmarwati.com


Nad tag kak Ina and Azatie

"mama lynn 1st giveaway"


Nad tag kak Ina

"1st Giveaway By Iena Eliena"


Referral saya ialah Fieda :D

Nad tag -
kak Ina
Joel
Farah aida

TOPUP GIVEAWAY BY NOOR FATIN


Dah follow semua syarat dengan jayanya :B

Jom join1st giveaway contest from ElyzaElyna


Nad tag kak Ina

Semoga saya antara yg bertuah. Hadiah memang gempak :D

my first GIVEAWAY :)


Nad tag -
kak Ina
Azatie
Ummi

Birthday Giveaway By Hana Radzi


Sudah follow and like page :D

Sabah Giveaway by Sharina


Hadiah hadiah menarik menanti anda

  • 1x Gelang Mutiara
  • 2x Gelang Manik
  • 2x keychain dari sabah
  • 2x Banner
  • 10x Cursor 
  • referral terbanyak akan dapat patung comel

May 2012 Blog Giveaway

BIRTHDAY GIVEAWAY 2012

GA - JADI CANTIK KEKAL CANTIK

Rungsing dengan kulit muka yang bercela? berjeragat? jerawat? parut jerawat? dan masih tercari-cari produk muka yang sesuai dengan anda? Usah bimbang, kini anda boleh memiliki kulit muka yang lebih halus, licin dan gebu dengan Everlynn Skincare...  

EVERLYNN dihasilkan daripada formula Perancis & Switzerland dengan menggunakan tumbuhan – tumbuhan, buah-buahan dan sumber semulajadi di dasar lautan. Selamat & Halal digunakan, diluluskan oleh KKM..

Everlynn Skincare didatangkan dengan set lengkap untuk kegunaan harian.. 
 1. Everlynn Skincare Set (trial) 
- sesuai untuk semua jenis kulit. Membantu atasi masalah jerawat, jeragat dan parut jerawat dengan penggunaan yang konsisten.

 2. Everlynn Collagen Serum
- Membantu membaiki tisu kulit dan melindungi daripada cela, embantu meningkatkan keremajaan kulit dan mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan kecil.

 3. Everlynn Purifying Treatment Set 
- Khusus untuk kulit berjerawat yang serius

 4. Everlynn Oxygenate Collagen Sheet Mask 
membantu mengurangkan atau mencegah jerawat

Ramai yang telah menggunakannya dan feedback yang diperolehi amat positif...

Testimoni Pengguna yang telah menggunakan Everlynn Skincare

Testimoni 1 :


Testimoni 2 :

Untuk maklumat lanjut hubungi:
1. 019-4296 954 (Siti)
3. ADD di FB : Siti Zaleha Everlynn


Pilihan hadiah Nad ialah yg ke4 iaitu Everlynn Oxygenate Collagen Sheet Mask 
Harap harap saya lah pemenang bertuah tu :p