Apr 2, 2012

Giveaway Siapa Bertuah Dapat CARTER'S ROMPER

 

Dah like 2 2 picture, goodluck yer

April 2012 Blog Giveaway


March punya tak bertuah, mana tau April bertuah pulak :p 
Hihi

Apr 1, 2012

Wardah - Persona GiveAway Fever 2012


7 orang pemenang dicari :D Jom pakat join ramai ramai

@ Win COACH Wristlets at BabyIbu



Entry ini tidak terhad! Boleh post sebanyak mana anda mahu! 
So peluang untuk menang pun lebih banyak. Best tak?
Dahla menang wristlet COACH pulak tu, siapa taknak? :p
Jom jom join, click jer banner kat atas tu k


Bagi Penyertaan Melalui Blog
  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog Rose's Treats, Mia FichitaCutestClosetBabyIbuTwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.