Mar 2, 2012

First Give Away By Lady Aira!!!



Okay Ehem.. Lemme start
Firstly, blog yg Nad nak joinkan dalam GA niy bukan blog niy, tp blog Nad lagi satu which is Nad-Lifeisfun. Boleh ke begini? =.=


My Official Blog ^^


Blog saya ditubuhkan pada 2010. So hampir 2tahun juga usianya sekarang. Namun, blog saya tidaklah semaju dan sefamous blog blog lain. Ahhh bukan mudah hendak memajukan sesebuah blog ye.. Ingat tu kalian. Follower tidak seberapa, begitu juga dgn traffic :p Kehkeh



Nad-Lifeisfun memaparkan kisah kisah yg terjadi pada diri saya sendiri, in real life. Yess, kadang kadang bila saya boring saya buka balik kisah kisah lama yg pernah saya coretkan. Perghhhh, memang lawak habis. Macam kelakar bila baca hasil tulisan sendiri and kadang ada peristiwa yg kita sendiri hampir lupa. Namun, blog saya dapat dijadikan satu medium utk saya mengimbas kembali insiden insiden tersebut. But it will be kinda boring to some of the readers. Well, blog personal kan. Orang kebanyakan pulak tuww



Saya seorang kaki wayang Lol. Orang sekarang download yelah Nad oi. Takpe saya ta kisah. Tetap na tengok wayang jugaaaaa. So blog saya mengisahkan tentang movie

The latest that I watched



I also blog about food '_' Hihi




About my family. Ahhh heart em so much :*




Dan banyak lagiii. Waah penat la na godek godek entry :p Awak sudi sudikanlah diri terjah blog saya tuw ae? Hihi :p So, saya mempertaruhkan blog tuw utk join GA awak niy. Hope saya terpilih Wee~



Nad tag kak Ina and Azatie

2 comments:

  1. meh join contest BLOG SAYA CUTE ! :)

    eiracayoo.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tq sebab join!
    name list GA ni...
    http://airaamir.blogspot.com/2012/03/name-list-first-giveaway-by-lady-aira.html

    ReplyDelete