Feb 28, 2012

Give Away : BY Eazy Insyira


Click banner yea untuk join ;>


Sebelum itu, anda juga harus follow ketiga-tiga ini :

i. BLOG CATALYST ( HEALTH SUPPLEMENT)
www.eazycatalyst.com - KLIK SINI JE


ii. BLOG EVERLYNN (SKINCARE)


iii. BLOG PREMIUM BEAUTIFUL (CORSET)




Sebab kenape saya baca blog Eazy:

#sebab ye, dr segi penampilan blog itu sendiri yg ringkas#
#sebab bahsa yg digunakan agak sempoi dan mesra alam gitu#
#dan yg pasti, sebab picture semua lawa lawa#
saya suka tengok perempuan cantik, Harhar :p


Berkenaan produk produk tu pulak, Nad takde pape boleh comment or share pengalaman sebab Nad sendiri tak pernah cube. Tapi yg produk VCO tu banyak juga baca kat blog-blog lain mengatakan mereka guna dan sememang nya berkesan.



Nad mahu tag kak Ina, Azatie and Nana

1 comment:

  1. CONTEST !
    http://gadisbibirseksi.blogspot.com/2012/03/contest-selamat-hari-jadi-ryn.html

    nk jd sponser pon bole~

    ReplyDelete