Feb 29, 2012

@ Win COACH Wristlets at BabyIbu


Dengan langkah yg amat mudah anda boleh memenangi wristlets COACH!


Bagi Penyertaan Melalui Blog
  1. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  2. Link BabyIbu dalam bloglist anda.
  3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - copy paste pun ok.
  4. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan juga semua penaja (no link back will be disqualified)
  5. Follow blog RoseTreatMia FichitaCutestClosetBabyIbuTwoLittleJJ, dan Miszhoneynadia.
  6. Tinggalkan link entri anda di entri contest di blog BabyIbu beserta nama pendek dan email.
Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY:





Salam sejahtera kepada peminat kek lapis, disini kami mengadakan GIVEAWAY Kek Lapis Sarawak kepada sesiapa sahaja yang ingin menyertai. 

Cara Penyertaan:
1.Copy entry ini tanpa mengubah apa-apa bermula dari perkataan "Web Hosting + Kek Lapis GIVEAWAY" dekat atas tu sampai "WoahZone.Net" pada bawah post ini dan postkan di dalam blog anda. Caranya highlight entry ini kemudian tekan "Ctrl + C"kemudian pergi ke post anda kemudian tekan "Ctrl + V" tanpa mengubah apa-apa pun. 

2.Kemudian email kepada kami link post blog yang anda buat tadi kekeklapisborong@gmail.com agar mudah untuk kami membuat cabutan. Jika anda tidak mempunyai blog boleh mendaftar percuma di blogger.com. Kami menerima walaupun blog masih baru. Apa sahaja format blog kami akan terima.

p.s Hubungi kami melalui email keklapisborong@gmail.com atau SMS 013-5711762untuk sebarang pertanyaan mengenai GIVEAWAY ini =)

"Pemenang akan dibuat melalui cabutan!"


*Setiap SEORANG dari 5 pemenang bertuah akan mendapat 2biji kek lapis daripada kami bernilai RM25 setiap satu keseluruhan RM50. 

*Pemenang boleh memilih kek kegemaran mereka dan akan dihantar dalam masa seminggu selepas GIVEAWAY ini tamat.


Tarikh tutup penyertaan adalah 13/04/2012 atau lebih awal bergantung kepada penyertaan.

Pesanan penaja:

Multiple domain web hosting in a simple definition is a hosting plan that can support or let you host more than one domain name. Sometime it also known as unlimited domain hosting because for some hosting plan it give the advantage to users to host as many domains as they want in one hosting. There are so many hosting plan that you can choose between thousands of web hosting provider companies all over the world. Most of them offer similar features to attract the customer and the best part is you can get the best for you at a very low price.

Multiple domain web host always come with other great features that needed by any websites whether it the new site or the old one. Because of the high competitive in providing the best for buyers between the hosting companies it give so much benefit to buyers. There are a lot of great features offered to eat up their competitors.

There are many cheap multiple domain web hosting plans that you can choose and most of it are at a very affordable price. Most of these web hosting plans not just offer the multiple domain hosting or the unlimited domains but also provide you other great features like unlimited email, unlimited web space, unlimited bandwidth and unlimited MySQL databases. All these features are what you really need to improve your business because you need the best to become the best and that what I believed.

Regards

Feb 28, 2012

Give Away : BY Eazy Insyira


Click banner yea untuk join ;>


Sebelum itu, anda juga harus follow ketiga-tiga ini :

i. BLOG CATALYST ( HEALTH SUPPLEMENT)
www.eazycatalyst.com - KLIK SINI JE


ii. BLOG EVERLYNN (SKINCARE)


iii. BLOG PREMIUM BEAUTIFUL (CORSET)




Sebab kenape saya baca blog Eazy:

#sebab ye, dr segi penampilan blog itu sendiri yg ringkas#
#sebab bahsa yg digunakan agak sempoi dan mesra alam gitu#
#dan yg pasti, sebab picture semua lawa lawa#
saya suka tengok perempuan cantik, Harhar :p


Berkenaan produk produk tu pulak, Nad takde pape boleh comment or share pengalaman sebab Nad sendiri tak pernah cube. Tapi yg produk VCO tu banyak juga baca kat blog-blog lain mengatakan mereka guna dan sememang nya berkesan.



Nad mahu tag kak Ina, Azatie and Nana

Lomo Aquapix Giveaway by Miraa Hussin


Nad nak menang LOMO Aquapix tuwww, hihi

1st Giveaway Forever Young By Nazihah Hsn


GA niy baru sahaj dilancarkan :p So, marilah kita ramai ramai memeriahkannyaaa. Cute girly stuff to be won wehhhhh! Like seriously~ Check this out




Feb 26, 2012

Lovestory313 1st Giveaway


Hadiah menanti :
cabutan pertama : RM60.00
cabutan kedua : RM30.00
cabutan ketiga : RM10.00
(anda punyai dua pilihan sama ada untuk bank in ke dalam Maybank/CIMB anda ATAU top up untuk semue jenis talian)

saguhati : akan diupdate.. 



Jom kawan kawan kita join GA niy ^^

Feb 25, 2012

Saya join Contest blog ala Tomey-tomey


Boleh la tahan omeyyyy blog saya niy ^^ woot woot~ Haha


Tag kepada kak Ina and Azatie

Contest Blog Paling Ceria + Cute


Yang penting PINK ;p kehkeh

segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)


Segmen mudah :)
Winner will be chosen by random.org


Nad tag kak Ina and Azatie

Feb 24, 2012

1st Giveaway by Mizs Azney @ Azney Cute Craft



Sudah follow semua. Mahu tag kak Ina, Ain and Joel

Giveaway Kznabihah Eksklusif item


Psssttttt. Ini Giveaway menarik untuk perempuan >.<
Boleh pilih :
a) Colour block pencilCut Skirt
b) High waist skirt with polka dots ribbon
c) Palazo pants



Antara ketiga-tiga di atas Nad paling suke High Waist skirt with polka dots ribbon. Bukan apeeee, hehe. Sebenarnye Nad memang dah lama cari yang jenis camniy cause tengok orang pakai memang menarik. Firstly, memang taktahu atas yg cutting camni. Nad ingat diaorg yang adjust sendiri skirt tuw bagi atas sikit wuwuuuu~ T.T Tu bila nampak hadiah yg ditawarkan terus cepat cepat join! Lagipun memang dah lama teringin sgt jiwa keperempuanan niy nak dree up ayu ayu ;)


Siapa yg taktahu niy lah rupe skirt yang Nad harap sgt dapat tuw

Siap ada ribbon sekali taw kat pinggang tuw. Kita boleh pilih nak corak ape. Sounds cool right?



Dua lagi hadiah lain yg ditawarkan seperti ini dan ini


Cute girly stuff ever! ^^


Menarik? Tertarik? Berminat? Kawan-kawan boleh terjah page KZNabihah Boutique
Berharap untuk memenanginya? Join GA niy, click banner okie ^^



Contest Give and Take by Nana and Tyna



Hehe Hi Assalamualaikum Nana and Tyna :) Hee I don't know which one of you will review this. Nad sebenarnya tak ada pun picture dgn bff yg menarik. Semua biasa biasa je. Namun memandangkan saya niy emmang suke sgt join contest GA sana sini and rasa cam rugi jea kalau tak join, maka saya pun menjoinkan diri, Hihi



So this is the best picture I ever had. I love the perspective ;)




Nad tag kak Ina, Ain and Sofiyya

Sempena 600 followers di blog Shahrulhairy



Blognya simple menyentuh sanubari,
Jauh sekali kita kan boring,
Shahrul Hairy nama diberi,
Populariti bukanlah tujuan berblogging.


Lama sudah berlalu musim tengkujuk,
Tanah mula menjadi kering,
Active berblogging sejak 2007,
Woahhhh sudah menghadiri Gathering!







Pergi kedai membeli jersi,
Jersi dipakai sungguh menarik.
Blognya penuh dengan informasi,
Serta memaparkan kisah-kisah menarik.



Boleh terus click link yea . So mari ramai ramai kita terjah entry beliau! Awesome ;>




Feb 22, 2012

Giveaway Penginapan Homestay Villa di Langkawi


Hi Assalamualaikum. Nad kembali lagi dgn giveaway yang menjanjikan hadiah yang memukau >.< Yeah   Penginapan Homestay Villa di Langkawi selama 2hari 1malam. Isnt it so cool? Kali terakhir saya pergi pun pada tahun 2005 -.- It was 7years ago. 


Mari kita terjah hadiah yang boleh membuatkan anda tidak tidur malam jika tidak berusaha memenanginya.



Petang petang makan kiwi,
Eh tup tup terselit celah gigi,
Penginapan 2H1M di Blaque Villa Homestay Langkawi*,

Siap ada dua bilik lagi!

+


Mandi manda sampai puas,
Kemudian lepak di hujung jeti,
Pemandangan menghijau terbentang luas,

Ohh sungguh menyejukkan hati.

+

+

Pergi ke pasar beli tuala,
Terlihat akan si penjual ikan,
Anda tidak perlu pening kepala,
RM50 Voucher pengangkutan telah disediakan.



So, telahpun saya paparkan hadiah-hadiah gempak tersebut~






Entry saya jangan ditiru,
Jikalau hanya ingin mendapat nama,
Berlatar belakangkan warna biru,
Mari kita terjah ke Blog Utama.



Ini gambarannya~Welcome to Blaque Villa LangkawiLalala~



Lastly, Nad tag kepada Lily and Mas

RumahTerbalik FM GiveAway.


Setelah saya menggodek godek entry baru, terpandang lah akan satu entry niy


Itu lah entry yang saya suka. Hihiw, first time baca and. Ohhh itu rupanye rahsia mereka. Ada betulnye jugak. Akan cube diamalkan jika satu hari nanti terlibat dalam bidang perniagaan :)


Jom join kawan kawan. Lagi 5hari dah tarikh tutup niy

"Fast Giveaway SoL & Amar".


Jom join. Baru sahaja dilancarkan

Hadiahnya topup RM5 untuk 4pemenang :)

Nad tag Zee and Sofiyya. Tapi sesape yg dah ternampah entry niy jom ler join sekali!~

Feb 21, 2012

THE AWESOME GA BY SWEETYBEAUTY SHOPPE


Nad tag Azyan and Fyna
Kawan kawan yang lain kalau nak join pun boleh juga :)

1st Giveaway by Ain!!!


Hadiah menarik! :D
Ape yg pasti anda kena like sponsors berikut

Ain Zuhairi Blog / Fan Page
Rishah Muzahar Blog / Fan Page / Facebook
Nur Zulaikha Blog / Fan Page 
Puteri Auni Blog / Heartbeat
Morilyn Mark Blog / Fan Page
Heart Inspiration Blog / Fan Page
Yasmin Aris Blog / Fan Page
Lovebag Lovebag Blog / Fan Page
Cik Kira Blog / Fan Page


Ditag - Zura, Haira and Ain

Feb 19, 2012

.. CONTEST BLOG PALING CANTIK ! ..


Tidak yakin boleh menang ;3 
Semoga ada rezeki saya, Aminnnn~

Contest Blog Tomeyh Momeyh


Whoaa! Harap harap saya menang cause hadiah dia lumayan. Tp cam tade rezeki jer ;p Banyak lagi blog lain yg omeyy ^^


Mahu tag Ain dan Safiyya

1ST GIVEAWAY FROM CIK TEMPE PUNYE BLOG


Hehe. Lemme start okay.

Antara hadiah hadiah yg ditayangkan, Nad paling berminat dgn charcoal mask tuw. Bukan ape, Nad tak pernah lagi try product yang boleh remove shitehead and blackhead niy. And bila tengok picture awak penganjur GA niy, saya terpikat pulak Lol :p Hihiw, nampak macam berkesan. So saya memang teringin sgtsgt nak try :D Please Please, I wanna improve my skin structure.

Tag - Jieda, Cute Mum and Bee

Giveaway Souvenir from Korea by Wawa Abdullah


From Korea weh. Siapa takmaw kan? Jom jom join. Click on banner yeah ^^

Contest Blog Paling Kemas


Hope dapat menang hadiah hadiah yang tip top tuh! :D Hehe

Feb 17, 2012

Mala Nasohah 1st Giveaway Contest 2012


Dalam hidup nie, tak semua orang sukakan kita.
Kadang, kita harus ambil sikap tidak peduli sahaja ape kata orang.
Yang penting kita percaya diri kita.
Kita yakin dgn diri kita.
Kita jadi diri sendiri.
Jalani dan hargai hidup kita.
Itu yang terbaik~


Semoga kata kata niy dapat menaikkan semangat awak ;)

SMALL CONTEST YG BERNILAI MELEBIHI RM100

1) Follow terserah. Kalau nak tahu pemenang, follow pun boleh ^_^


2) Sila like picture 
INI
 (akan trace)

3) Saya akan detect top referral iaitu blogger yang menyebabkan ramai orang like my picture :) Blogger itu lah pemenang !

Easy right? Jom join!~
Click SINI

1st Perfume Giveaway by Drastiq Perfumes


P. e. r. f. u.m.e
Ya, perkataan itu tidak asing lagi buatku
Namun percayalah,
aku tidak pernah menyempurkan perfume ke tubuhku.


Sehingga kini,
umurku hampir menginjak ke angka 18,
mungkin naluri naluri kewanitaan mulai wujud,
keinginan juga sudah semakin bertambah.


Aku ingin jadi seperti perempuan lain,
bukanlah ingin menjadi terlalu sempurna,
aku hanya ingin mengenakan perfume,
supaya dapat meningkatkan keyakinanku. 


Maka peluang yg terbuka didepan mata tidak harus aku dia sia kan,
aku ingin mencuba nasib di sini,
siapa tahu nasib menyebelahiku untuk mengenakan perfume berjenama,
Semoga barangan itu menjadi milikku.

Sekian.

Sering dipinggir :'(

tag - Ain, Juliet and Heera

Mega Giveaway by Ina, Aisyah and Bella


Hadiah sangat menarik! Hehe hope ada rezeki katsini. Amin~

Giveaway : Saya Nak Menang !!


Hadiah sangat sangat lumayan~
Again, lumayan habissss

Jom Join 1st GIVEAWAY from PopScarf!


1.  Letak tajuk entri seperti di atas (Jom Join 1st GIVEAWAY from PopScarf!)
2. Follow blog PopScarf. (KLIK SINI)
2. LIKE dan SHARE (to public) fanpage kami dan berikan serba sedikit komen/promosi/cadangan mengenai PopScarf. (KLIK SINI)
3. Tag kepada 3 orang rakan.

So easy! Jom join. Boleh menang selendang Zulaikha :)
Tag kepada Ain, Zura and Cute Mum

CONTEST : MOTO HIDUP VS TAGLINE BY AIMAN


Moto hidup 
*Tak semua orang sukakan kita, dan kita tak semestinya sukakan semua orang. Maka, jadilah diri sendiri dan jangan terlalu ambil peduli apa kata orang*

InsyaAllah kita berjaya, hehe

Feb 16, 2012

CONTEST THE MOST FABULOUS BLOG BY MISS LOVOUIS

LUCKY DRAW BY NHA AND FAQIHAH HUSNI


Hikk, saya memang ta pandai nak buat entry creative niy. So, saya berserah nasib pada lucky draw jela ye :p Hihi 

Hot Blogs Contest by Manja


Nad nak tag Sofiyya, Ain and Joel

First Giveawayyy for You :)


Lumayan kan hadiah dia? Haa jom join ramai ramai ;)

Contest Siapa Boleh Baca by Nisa


okay so here we go the text :)

 

The answer :)
THIS MESSAGE
SERVES TO PROVE
HOW OUR MINDS CAN
DO AMAZING THINGS!
IMMPRESSIVE THINGS!
IN THE BEGINNING
IT WAS HARD BUT
NOW, ON THIS LINE
YOUR MIND IS
READING IT
AUTOMATICALLY
WITH OUT EVEN
THINKING ABOUT IT,
BE PROUD! ONLY
CERTAIN PEOPLE CAN
READ THIS.
PLEASE FORWARD IF
U CAN READ THIS.


Done! Senang je kan? So mari kita join. Click pada banner ;>