Jan 28, 2012

GA Pre Loved Items By Old Books .

HusnaLilShop Giveaway!

Nak menang kipas comel, hihi ^^

Giveaway choco rerama biru



Hadiah hadiah menarik yang bakal dimenangi oleh pemenang :

12 pcs chocolate ala-ala cake-pop untuk 1 pemenang

9 pcs chocolate untuk 1 pemenang
crotchet bookmark daisy untuk 1 pemenang
12 pcs chocolate untuk 1 pemenang

THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY



Nad nak tag semua pencinta giveaway utk join GA niyh
Hadiah lumayan menanti babe! Really interesting

Posh76 3rd Year Anniversary Blog Giveaway!!!!


Ape nak comment yer? Hihi

*Maybe Posh boleh kurangkan sikit ape yg ada kat sidebar kanan tuw :) *

Nad tag Haniz

Jan 25, 2012

GIVEAWAY BY NOUVEAU CLOSET


Nouveau Closet ^^

Kauorg familiar dgn nama niy? 
Kalau ye, mesti kauorg selalu usha handbag and tudung yg gojes kat sana kan?
Kalau takpernah, meh sini Nad tolong promote barangan mereka :>


Okay meh click Nouveau Closet utk tengok barangan mereka

And kalau ta keberatan, jom meriahkan giveaway mereka sekali :) hee



Tag kepada Humaira and Dahlia

Jan 24, 2012

Giveaway by Liyana




-Nama saya Nadratul Syazwana.
-Umur saya lapan belas tahun.
-Saya anak jati Selangor :D
-Saya teringin sangat nak kerja tp parents saya tak bagi :(
-Saya seorang yg active join contest and Giveaway walaupun aktiviti tersebut pernah terganggu dek kerana SPM! Ugh
-Saya mengharapkan keputusan yang cemerlang dgn harapan ada sesiapa akan membelikan saya Suzuki Swift walaupun saya tahu Ahh, tidak mungkin -.-
-Sekarang tengah tergilakan lagu Thousand Years by Christina Perri
-Esok genap saya couple dgn si dia sebulan <3
-Saya ada dua blog, sudi sudi lah singgah ke blog personal :)


Haha okay dah, rasanye dah cukup merepek. Dah banyak perkara yg aku sentuh ye, hoho. Saya tahu entry saya kurang menarik, tp apakan daya. Saya memang kurang bijak dalam membina satu entry yg bisa mencuit hati juri.


Yes, saya duduk kampung ^^

Nad tag kepada Cute Mum and Diana




Jan 23, 2012

i.y.o.u first giveaway


Nak nak ajak semua yg lihat entry join !
Jom sama sama kita meriahkan GA niy, boleh dapat kain batik/pelikat from Langkawi taw

En. Random, choose me please? :') Hoho

Giveaway For Chinese New Year by Nurin Asyada


Nad tag Hanisah, Dania and Godin Godins

Exclusive Giveaway by Niena Sofea


Nad tag Hanisah and Dania

NEW YEAR GIVEAWAY by RARA NASUHA


Nad tag Natasya Cha CXhan, Nazmi, Fatihah and Eisya :)

Mintak mintak Nad ada rezeki kat sini

DOUBLE GIVEAWAY BY CERITAINDAHKAMI.COM


Saya dapat tahu GA nie dari 
 
Double Giveaway by ceritaindahkami.com dianjurkan oleh Notre Belle Histoire, dengan kerjasama oleh SNUUS, Ma Belle Shoppe, LLEAH AYEISA CO., Al Shawls, Just with PB dan Kittyshawls

Jan 20, 2012

The Little Ribbon Give Away


Nad tag Saffa and Hamizah

Contest "Jom Tambah Geng Blogger"..


Wooahhh nak menang duit. Hopefully ada rezeki di sini. Amin.. :)

Jan 16, 2012

GIVEAWAY!!!!

Giveaway by 2E - Eyqa & Emy

Kelly's Life Giveaway Just For Fun


Get ready peeps! Pelbagai hadiah mewah utk dimenangi :) Meh join reramai

GIVEAWAY BY ONIE



@wajib like sini !

@wajib terjah blog beliau

@wajib like !


@ wajib add !

Giveaway Suka-Suka


Siapa yg tengok entry niy WAJIB join! HarHarHar

Blitz Give Away 2012

New Year First Giveaway by Ziera


Nad tag Hanis and Nanomi

“ZYASH 1st GIVEAWAY”






Saya dapat tahu ZYASH 1st GIVEAWAY ini daripada cik Fatin dan ingin menyertai kerana teringin nak mencuba sabun susu beras. Yela, selama nie sabun susu kambing je yang ku try, haha :p




Nad tag Jiha and Ibu Damia

giveaway @ 24-7nay


Pencapaian paling best sepanjang 2011 ialah saya Akhirnya pandai kawad kaki dan berjaya masuk peringkat Negeri. Setelah belajar since form1 which is in 2007 -.-

Mari join ramai ramai. Hadiah menarik utk dimenangi!

RM50 UNTUK DIMENANGI !!! LUCKY DRAW Sempena Promosi JerseyMalaya, JOIN SEKARANG!


HANYA 3 LANGKAH UNTUK SERTAI 
  1. FOLLOW Blog http://jerseymalaya.blogspot.com/
  2. Klik 'Like' juga di http://jerseymalaya.blogspot.com/
  3. COPY Text di dalam Text Box di JerseyMalaya, Paste dan Post di Blog anda mengenai Cabutan ini. Beri Link kepada Entry anda di 'Comment'.
And you are done! :)


Cabutan akan dibuat pada 6 Februari 2012. Pemenang adalah berpandukan Followers, Facebook Like, dan Entry di Blog anda.
Blogger yang bertuah akan menerima WANG TUNAI RM50 daripada JerseyMalaya.
Sekian, Terima Kasih.

2012 Special Giveaway.


Nad tag Cute Mum! :]

Giveaway 2 dalam 1 Oleh Blog Petaibududurian.


First korang kena like page nie dulu :

https://www.facebook.com/malaysiatravelpedia

Second, like pic penganjur pula :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=195603357184047&set=a.195602007184182.48703.195539147190468&type=3&theater

Jom jom hadiah menarik utk dimenangi :D

"Giveaway Wang Kertas Baharu @Sharinginfoz"


Saya mahu wang kertas baharu kerana ingin menjadi salah seorang penduduk Malaysia terawal yang memilikinya!

Cheritera Hati First Giveaway.


Nad nak tag Yana and Popo

'FIRST GIVEAWAY 2012 CIK CARROT SUSU'

"Giveaway Blog AmosNursan : Lucky Draw"


Nad tag cute mum and Pinkky

2nd Anniversary Giveaway by DAS

GA Tahun Baru


Okay, now Nad nak tag Sofie. Jom join join join!

" First Giveaway By Butik fiQ'Ra "


Nad nak tag Nina, Beemo and Nur Fairus

Birthday Giveaway


Jom semua ladies blogger, kita memeriahkan GA ini. Boleh menang long dress yg tersangat gorgeous :')

"Miraa Hussin's GA"

"HeritageHijab First Giveaway"


Nak dress? <3 Meh join sini!

Jan 7, 2012