Dec 23, 2011

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY


Nad pilih soalan yg ini -----> Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini.

 1-  Mudah sahaja. Kenapa sy suka kain? Firstly, mestilah sebab saya perempuan. Hehe, perempuan kan kena selalu sopan. Nak kena buat baju kurung moden, baju kebaya, baju emm macam macam design lah. Then, baki kain nie sy boleh buat shawl, ha comel gitu.


 2- Sy nak kain Polka Dots nie sebab sy tengok ramai je yg pakai baju jenis macam nie. Tapi sy? Uhh, tidak up-to-date sunggah T.T sy tiada walau satu pun baju jenis ini, kasihan tak kasihan tak? Lol. Kasihan pleaseeeee? 

Okay itu sahaja bebelan drpd saya, sekian terima kasih ;)

1 comment:

  1. This is a better-quality article as they all are. I make fun of been wonder wide this an eye to some beat now. Its great to receive this info. You are fair and balanced.
    Ford Explorer AC Compressor

    ReplyDelete