Dec 23, 2011

FREE HOLIDAY CONTEST



Hi Assalamualaikum :) H to the O to the L to the I to the D to the A to the Y, HOLIDAY!~ Hehe, siapa je yg tak suka kan? Nad teringan sangat nak dapat hadiah nie, Biar Nad bgtau kenapa eh? ;)


Firstly, memang kami sekeluarga pergi holiday tiap tiap tahun. Tapi takpernah jejak kaki ke Kuantan, Pahang. Pahang saya pergi pergi Cameron Highlands sahaja, tu pun pada tahun 2003 -,- And room kami takpernah semewah nie. Seriously kami selalu book room yg biasa biasa je. Cause family kami besar so we have to book about two rooms and it costs almost Rm500. And bila Nad tengok pictures room room nie kat blog you, I was like

'waahhh'


Secondly, Nad baru sahaja habis Spm. I've do my very best, I guess. And result biasanye keluar dalam bulan March kan? So, hehe. Kalau result Nad cemerlang, maka ini boleh jadi salah satu hadiah yg bakal Nad terima. And kalau result kurang cemerlang pun, at least Nad dapat pergi satu percutian selepas result Spm keluar. Hehe :p

Sekian, itu sahaja drpd Nad :) Gdluck juga buat contestant yg lain yea~

No comments:

Post a Comment