Dec 23, 2011

Giveaway 1st cik Violet

Nad nak tag Lisa, Amy and Lala

Contest Klik Dan Like Fan Page

Nad nak tag Sofiyya, Nana and Gha

GEYLANG-SHOP DECEMBER GIVEAWAY


Nad pilih soalan yg ini -----> Kenapa anda suka kain dan nak Kain Cotton Polka Dots ini.

 1-  Mudah sahaja. Kenapa sy suka kain? Firstly, mestilah sebab saya perempuan. Hehe, perempuan kan kena selalu sopan. Nak kena buat baju kurung moden, baju kebaya, baju emm macam macam design lah. Then, baki kain nie sy boleh buat shawl, ha comel gitu.


 2- Sy nak kain Polka Dots nie sebab sy tengok ramai je yg pakai baju jenis macam nie. Tapi sy? Uhh, tidak up-to-date sunggah T.T sy tiada walau satu pun baju jenis ini, kasihan tak kasihan tak? Lol. Kasihan pleaseeeee? 

Okay itu sahaja bebelan drpd saya, sekian terima kasih ;)

1ST GA HAPPY BIRTHDAY MAS BY MASDURANISAQASEH


Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you MasDuraNisaQaseh,
Happy Birthday to you.
 *puhh puhh tiup lilin
Hehe Happy Birthday to you. Hopefully two thousand twelve dan seterusnya akan terus menjadi baik dan lebih baik. Semoga segala impian awak akan menjadi kenyataan atas usaha usaha yg diberkati Allah :)

Nad tag Fyka and cik Mas

'TOP UP GIVEAWAY by JOEL & QIL'


Nak menang Nak menang Nak menang! Haha :p

FREE HOLIDAY CONTEST



Hi Assalamualaikum :) H to the O to the L to the I to the D to the A to the Y, HOLIDAY!~ Hehe, siapa je yg tak suka kan? Nad teringan sangat nak dapat hadiah nie, Biar Nad bgtau kenapa eh? ;)


Firstly, memang kami sekeluarga pergi holiday tiap tiap tahun. Tapi takpernah jejak kaki ke Kuantan, Pahang. Pahang saya pergi pergi Cameron Highlands sahaja, tu pun pada tahun 2003 -,- And room kami takpernah semewah nie. Seriously kami selalu book room yg biasa biasa je. Cause family kami besar so we have to book about two rooms and it costs almost Rm500. And bila Nad tengok pictures room room nie kat blog you, I was like

'waahhh'


Secondly, Nad baru sahaja habis Spm. I've do my very best, I guess. And result biasanye keluar dalam bulan March kan? So, hehe. Kalau result Nad cemerlang, maka ini boleh jadi salah satu hadiah yg bakal Nad terima. And kalau result kurang cemerlang pun, at least Nad dapat pergi satu percutian selepas result Spm keluar. Hehe :p

Sekian, itu sahaja drpd Nad :) Gdluck juga buat contestant yg lain yea~

YOU WITH SHAWLSSS GIVEAWAY PART 1


Apa yg saya suka kat blog SayaSukaShawl - Saya dapat tahu pattern shawl yg terkini and meletopz gitu~

Nad nak tag Nana and Syue

Like Dani Giveaway

Contest Kenali Bloggers.


 10 benda tentang Nad :
-seorang yg takutkan ulat gonggok, erh
-baru menamatkan Spm dgn jayanye
-jenis yg kurang bercakap :p
-mula berblogging dr tahun lepas, iaitu sewaktu f4
-tidak pandai masak, ini fakta. Haha
-pernah menjadi gila contest sebelum nie and tergendala cause Spm
-seorang anak sulung yg bertanggungjawab -,-
-secara jujur, seorang yg buta IT. photoshop pun taktahu
-telah single selama 5bulan, hehe  [boleh diterima ke?]
-seorang yg agak kedekut Haha
Okay Nad takpernah datang blog Wani pun sebelum nie. So Nad taktau satu benda pun tentang Wani. Tapi Nad nak tanya "Wani tak penat ke nak jawab soalan soalan dr kami nie?" Ehhe ;p
Nad tag Sofiyya and NanaKimie

Dec 22, 2011

TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY


Done :)

Segmen | Jom Terjah and Follow


Azam utk tahun 2012 :
-saya lepasan Spm dan saya mahu kerja
-berusaha cari duit utk beli kereta, teringin mak
-dapat menjaga hubungan dgn semua org

Hopefully..

Giveaway Akhir Tahun

Hana Radzi First Give Away


Nad nak tag Tasya, Nana and Syue

End Year Random Giveaway


 :)

Giveaway by Pycha and Eryno

 
 Hee okay I don't know what to say :p
Hee hope murah la rezeki I kat sini Hehe :)

Im going to tag Sofia and Nana

End Year Giveaway by Sofie

 Saya sememangnya mengharapkan hadiah nie cause I taktahu pun nak edit edit blog -.- okay jujur sudah

Nad nak tag Cutemum and Nana :)

Giveaway by Darkbatman.com


Hi Darkbatman :) Kehkeh

Nad mau tag Syasya and Cute Mum

Dec 21, 2011

Vote Dania & Menang Hadiah

Click picture utk turut sama join :)

Cute Mum, Nadratul dah join taw ;) Hehe gdluck fr Dania ye!

Tarikh tutup : 31 Dec 2011