Aug 24, 2016

GIVEAWAY PERTAMA BY FARAH SANUSI


Assalamualaikum Hai.


Hadiah-hadiah yang bakal di menangi:

1) Dianz vitamin - 2 pemenang
2) Kopi Pak Belalang -  5 pemenang
3) Shawl - 3 pemenang






Syarat penyertaan:

1. Follow blog Farah Sanusi

2. Follow instagram Farah Sanusi

3. Like facebook page Farah Sanusi

 4) Buat satu entri bertajuk "GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI"
5) Copy banner kat atas dan backlink kan ke entri ni
6) Tinggalkan link entri anda kat ruang komen bawah ni



*10 pemenang bertuah akan di pilih menggunakan random.org
Pemenang akan di umumkan pada 1 September 2016

Aug 23, 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends


Assalamualaikum Hai.


Syarat-syarat:

1. Follow blog Abam Kie dan penaja2 berikut:

Abam Kie
Bin Muhammad
Henrietta Jose
Cik Noor
Lea Azleeya
Shahida Mohamed

 2. Buat entri bertajuk "Book Giveaway by Abam Kie and Friends"

3. Letak banner dekat entri.

4. Backlink kan ke sini.

5. Publish!

6. Tinggalkan link entri giveaway anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016 2.

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh


Assalamualaikum Hai.


Syarat-syaratnya ialah:

  • Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  • Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  • Buat satu entry bertajuk “Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”
  • Copy & Paste poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  • Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  • Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….

Hadiah2 merupakan:
1. Fridge magnet Amsterdam x 4




2. Key chain Holland x 3

3. Coin purse Amsterdam x 3

Mini Giveaway Lucky Nine


Assalamualaikum Hai.


Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia 
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :
sila nyatakan di dalam entry jika tiada instagram/ twitter

Instagram Mya | byAyong | DNIA House
Twitter Mya

4. Like :
Page DNIA House

5. Buat entry bertajuk "Mini Giveaway Lucky Nine"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy URL banner dalam kotak diatas) 
berserta username Instagram , Twitter dan Facebook anda
7. Backlinkkan entry anda ke entry ini.
8. Tinggalkan link entry, anda dibahagian komen.

Senarai Hadiah : 

Top Referral :
Wang Tunai RM50

Random :
1. Custom made pouch x 2 pemenang [byAyong]
2. Custom made mini cute pillow x 1 pemenang [byAyong]
3. Sabun Collagen Nurraysa x 1 pemenang [DNIA House]
4. Topup RM5 x 2 pemenang [DNIA House]
5. Blog Review + Bloglist x 2 pemenang [Mya Farisha]

GIVEAWAY TUNAI RM200 BY ELIHJAPAHAR.COM


Assalamualaikum Hai.


Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10

Syarat-Syarat Penyertaan:

1. Terbuka kepada semua blogger Malaysia
2. Wajib FOLLOW blog ini
3. Like Fan Page ini -  or klik sini
4. Follow Twitter saya - 
5. Copy banner diatas dan buat satu entry bebas bertajuk "Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM"
6. Link kan entry tersebut pada entry ini
7. Postkan link penyertaan anda di ruangan komen dibawah

Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.