Oct 22, 2016

Novel Giveaway by Arrien Amani

Assalamualaikum :)
Arrien Amani kembali lagi dengan Giveaway terbaru! novel giveaway. Mencari hanya 3 orang pemenang bertuah, Pemenang top referrel akan mendapat 2 buah novel, manakala 2 orang pemenan lagi akan dipilih random dan akan mendapat 1 novel seorang, Semua pemenang boleh memilih novel kesukaannya. Jom ramai-ramai memeriahkan giveaway ini ^^ Click banner to JOIN ^_-

Oct 16, 2016

♥♥ SEGMEN : BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR ♥♥


Assalamualaikum Hai.


 Syarat-syarat 
  Follow blog Cik Nur & Blog ini.
  Buat entri bertajuk "SEGMEN:BLOGLIST NOVEMBER by CIK NUR".
  Jangan lupa backlink-kan entri ni pada banner.
  Tepekan link entri korang pada kotak komentar ya ^_^.
  10 blogger bertuah + hadiah misteri menanti.
  Cabutan akan dibuat oleh Mr. Random.org.

Tempoh Penyertaan
15-31 Oktober 2016

Oct 13, 2016

Giveaway Salam Perkenalan By Mashitah Mamat


Assalamualaikum Hai.



HADIAH-HADIAH 
UNTUK 
4 PEMENANG GIVEAWAY SALAM PERKENALAN by MASHITAHMAMAT.BLOGSPOT 
ialah;

Perfume Dexandra Abir by Nabil x 1
Lipgloss Mary Kay x 2


___________________________________________________


Tarikh Mula Giveaway : 
13 Oktober 2016 (Khamis)

Tarikh Tamat Giveaway :  
15 November 2016 (Selasa)

Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
19 November 2016 (Sabtu)

Oct 12, 2016

Giveaway by Rafyydah


Assalamualaikum Hai.


♠ Syarat-syarat ♠

1. Mestilah blogger Malaysia.
2. Umur berapa pun boleh join.
3. Wajib ada blog.
4. Giveaway ini secara automatik akan dibatalkan sekiranya peserta kurang daripada 30 orang. 
5. GA ini akan bermula pd 04/10/2016 sehingga 24/10/2016.
6. Pemenang akan diumumkan pada 25/10/2016.
7. Hadiah yg bakal dimenangi pemenang is, topup/reload RM50. 

** HANYA ADA SEORANG PEMENANG SHJ

♠ Apa yg korang perlu buat? ♠

1. Follow blog rafyydah ni. Mesti follow. 
2. Follow rafyydah di : instagram @rafyydah
3. Buat entry bertajuk "Giveaway by Rafyydah"
4. Tag 3 org rakan blogger anda ( pastikan rakan2 anda tu tau ya)
5. Letak Banner comel di atas tu kat entry korang (jangan lupa link kan ke blog ni!!!)
6. Publish kan entry korang & jangan lupa tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni ♥

Nad tag Inani Hazwani & Aisyah Azizon & Mazni Munawar

Segmen Kad cinta #3


Assalamualaikum Hai.


Cara buat entry :

1. Copy paste banner dan backlinekan ia ke sini
2. Jawap satu soalan : Kenapa nak postcard cinta?



Dah buat entry, letakkan link anda di ruangan komen.



10 pemenang dicari

Hadiah :  postcard cinta


"Nad nak postcard cinta untuk tampal dekat dashboard meja :) So that hari hari boleh tatap and spread love to everyone <3"